Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten betegelen

Tuin laten betegelen? Tegels in uw tuin zijn essentieel. Zo zijn nodig om van het woongedeelte in uw tuin te stappen. Loop snel van uw woonhuis naar het -terras, de garage, de schuur of de overkapping- toe. En gebruik de tegels om een unieke sfeer aan uw tuin toe te voegen.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u hierbij. Wij denken na over de juiste uitstraling en de gewenste stijl van uw tuin.

Harde bestrating oogt niet alleen prachtig, maar is ook laag in onderhoud en eenvoudig schoon te houden. Dat maakt dat tegels een goede optie zijn voor uw tuin. Natuurlijk adviseren wij u graag over de juiste balans tussen groen en bestrating in uw tuin.

In een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper ontvangt u persoonlijk advies hierover.

Wenst u dat ook? Plan uw gratis afspraak op een datum naar keuze.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bestrating?

Uw tuin laten betegelen én geen idee waar u moet starten? Hoewel er allerlei soorten tuintegels in uw tuin passen, ziet u door de bomen het bos niet meer. Gelukkig helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u snel op weg. De beste tuintegel voor uw tuin is ten eerste afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Ten tweede speelt het beschikbare budget ook een rol. Wij helpen u met veel plezier bij het uitkiezen van de juiste tuintegels die tegelijkertijd bij de juiste tuinsfeer past.

Wenst u een moderne look? Dan is bijvoorbeeld de keramische vloertegel een uitstekende keuze. Deze is namelijk laag in onderhoud en eenvoudig schoon te houden. Bent u meer fan van een klassieke look? Ga dan voor gebakken klinkers. Helemaal mooi in een molenwiekverband of keperverband.

Heeft u nog werkelijk waar geen idee welk soort tuintegel het beste tot recht komt in uw tuin?

Laat onze tuinontwerper u daarmee verder helpen (eventueel met een tuinontwerp op maat). Hij zoekt een mooie tuintegel uit, in een passend legverband, die precies bij de gewenste uitstraling van uw tuin past.

Wij plaatsen allerlei soorten tegels. Terrasbestrating, opritbestrating, looppaden, wandelpaadjes, voortuinbestrating én bestrating over uw vijver heen (met een loopbrug) en onder uw overkapping. Maar ook vlonderplanken zijn bij ons aan te vragen om uw vlonder of terras een nieuwe look te geven.

Tuin laten betegelen: ontdek het budget

De totale kosten voor tuin laten betegelen is natuurlijk afhankelijk van uw wensen.

Omdat iedere tuinbezitters een andere oppervlakte tuin heeft én zeer uitlopende wensen heeft, berekenen wij per situatie de totale kosten. Vul daarom dit formulier in, wanneer u graag een gepersonaliseerde offerte van ons ontvangt.

En kom ook eens met ons in contact voor een advies op maat van onze tuinontwerper.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.