Uw hovenier sinds 1978

Terrasoverkapping met zonwering

Een terrasoverkapping met zonwering laten plaatsen? Huur dan een hoveniersbedrijf in om de terrasoverkapping voor u te ontwerpen en daarna te plaatsen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van een hoogwaardige dienstverlening bij het plaatsen van de ideale terrasoverkapping. We ontwerpen de overkapping met zonwering namelijk geheel op maat.

Ook meteen de rest van uw tuin onder handen nemen? Geniet van een deskundig 3D ontwerp, waarbij u een visuele rondleiding ontvangt in uw nieuwe tuin.

Ook van een terrasoverkapping met zonwering genieten? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpen u snel op weg. Vraag vandaag nog een gratis offerte op of plan uw gratis adviesgesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Heerlijk genieten in de eigen tuin

Een moderne of klassieke terrasoverkapping. In houtkleuren of geverfd. Met of zonder bergruimte. En met een zonnedoek. We maken het allemaal voor u mogelijk. Daarbij wordt de terrasoverkapping geheel op uw wensen en persoonlijke smaak afgestemd. Ook kunnen we de inrichting verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan plantenbakken, borderranden, verlichting, terrastegels, watergootjes en/of een afvoer. Ook maken we diverse ingebouwde houten zitbanken, geheel op maat.

Wilt u naast een terrasoverkapping met zonwering nog meer onderdelen aanpakken in uw tuin? Voor complete tuinrenovaties staat een vakkundig team van hoveniers, boomverzorgers en tuinontwerpers voor u klaar. De Biesbosch Gijsbers Groep komt gewoon bij u langs in grote delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Onze medewerkers beschikken daarbij over uitgebreide kennis om uw tuindromen werkelijk te maken. Wenst u een grote of kleine terrasoverkapping? Met of zonder zonwering? We bieden u diverse mogelijkheden aan.

Terrasoverkapping met zonwering aanvragen

Kortom, wenst u meer te ontdekken over de mogelijkheden van een terrasoverkapping op maat? We helpen u graag verder met een uitgedacht 3D tuinontwerp, duidelijke werkomschrijvingen en een heldere offerte.

Stel uw terrasoverkapping geheel samen met onze tuinontwerper. Kies bijvoorbeeld voor Douglas hout of vurenhout voor de balken en palen. Eveneens heeft u de optie om voor zwevende beton poeren te gaan, zodat het net lijkt alsof de overkapping van de grond af komt. Aanvullend plaatsen we de gewenste zonwering. Dat kan een zonnedoek zijn of een beschut gedeelte in uw tuin.

Geef uw verzoek voor een terrasoverkapping met zonwering dan vandaag nog aan ons door, door dit online formulier in te vullen op de site of klik op de onderstaande knop.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.