Uw hovenier sinds 1978

Terras aanleggen klinkers

Wilt u graag een terras aanleggen klinkers? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het aanleggen van een nieuw terras in de tuin, maar ook voor zakelijke projecten zijn wij uw partner. Of het nu gaat om klinkers, natuursteen tegels of keramische tegels, alles is mogelijk in elke soort legverband.

Dankzij onze jarenlange kennis en expertise zijn we in staat om u goed te adviseren, zodat u straks zo lang mogelijk profijt heeft van uw nieuw aangelegde terras. Benieuwd naar wat de kosten zijn in uw situatie? Daar komt u snel achter via een vrijblijvende offerte die u gemakkelijk online kunt aanvragen!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep: alles in één!

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw tuin te betegelen, maar wij adviseren om dit over te laten aan een professional. Wij nemen namelijk veel werk voor u uit handen en zorgen er voor dat alles op een veilige en professionele manier gebeurd, zodat u er zo min mogelijk hinder aan ondervindt. Naast alleen het betegelen, zorgen we ook dat van tevoren en achteraf alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het egaliseren van de bodem, het plaatsen van een worteldoek en de aanleg van een goed drainagesysteem. Achteraf zorgen we er uiteraard voor dat het terras er netjes bij ligt en dat alle benodigdheden bij de aanleg netjes zijn opgeruimd.

Terras aanleggen klinkers | Vraag een offerte aan

We snappen natuurlijk dat u benieuwd bent naar de kosten voor het aanleggen van een klinker terras. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om via de website eenvoudig een offerte aan te vragen, zodat u straks een goed beeld heeft van de totale kosten. Vind u het lastig om zelf een goed ontwerp van het terras te maken? Plan dan een afspraak in met onze tuinadviseur. Hij komt op het gewenste tijdstip bij u langs en zal u helpen om een mooi en passend ontwerp te maken. Zo weet u zeker dat u straks 100% tevreden bent met het werk van De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.