Uw hovenier sinds 1978

Schuttingpalen plaatsen

Gaat u schuttingpalen plaatsen? Maar kunt u de expertise van een hovenier goed gebruiken? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij plaatsen al tientallen jaren diverse schuttingsdelen op maat. Waaronder ook grote en kleine schuttingpalen. Kies bijvoorbeeld eens voor zwevende beton-poeren, zodat het net lijkt alsof uw schutting zweeft. Ook populair is een combinatie van betonnen schuttingpalen met een houten binnenwerk. Andere mensen kiezen juist voor een sierhekwerk van staal of composieten schuttingsdelen.

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van schuttingen, laat De Biesbosch Gijsbers Groep uw schuttingpalen plaatsen. Uiteraard met veel vakkennis en vakmanschap.

Wilt u achter de totaalprijs komen voor schuttingpalen plaatsen? Laat dan hier uw gegevens achter en wij rekenen de eindprijs voor u uit. De offerte die u vervolgens via de e-mail van ons ontvangt is natuurlijk helemaal gratis!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gaat u voor een houten,- stalen- of een betonschutting?

Uw wensen voor een nieuwe schutting staan natuurlijk voorop. Vindt u een natuurlijke uitstraling mooi? Kies dan voor natuurlijke materialen zoals Douglashout, Vurenhout of Eikenhout. Ook houten trello’s (tuinschermen met open delen) zijn mogelijk. Wanneer u daar vervolgens diverse klimplanten doorheen laat groeien, creëert u wel voldoende privacy, maar heeft u nog minimale uitzicht op de straat.

Liever iets wat moderner? Kies dan voor een mooi contrast zoals hout met beton. Of ga voor een sierhekwerk van staal. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het uitkiezen van de juiste sfeer in de tuin. Ook op het gebied van veiligheid is er veel mogelijk. Denk in het bijzonder aan de juiste wandverlichting én cilindersloten.

Schuttingpalen plaatsen: wat kost dat?

Wilt u de kosten achterhalen voor schuttingpalen plaatsen? Vraag dan via deze weg vrijblijvend een offerte bij ons op. De Biesbosch Gijsbers Groep rekent een aantrekkelijk tarief voor het inhuren van professionele hoveniers. Onze personeelsleden zijn geschoold en beschikken bovendien ook over de juiste veiligheidscertificaten. Daardoor zijn zij in staat om het werk snel én veilig uit te voeren.

Vraag via deze weg uw offerte op én geniet van een zeer deskundige dienstverlening. Gewoon in uw voor- of achtertuin, bedrijventerrein of schoolplein.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.