Uw hovenier sinds 1978

Schutting zetten

Een schutting zetten? Laat een vakman u verder helpen. De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We beschikken over een hecht team van ervaren hoveniers die zonder problemen diverse soorten schuttingen plaatst. Niet alleen in voor- en achtertuinen, maar ook bij bedrijven, op scholen en bij zorginstellingen.

Bij een schutting zetten komt veel expertise kijken. Daarbij wilt u alle aanlegfouten voorkomen, zoals verzakking, scheefstand of zelfs het omvallen van de schutting. Wanneer u het werk uitbesteedt aan een professionele hovenier, weet u zeker dat de schutting deskundig is geplaatst. Wilt u achter de kosten voor ‘schutting zetten’ komen? Vul dan eens dit formulier in om een gratis offerte via de e-mail van ons te ontvangen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor meer veiligheid of privacy in de tuin of op uw terrein!

Met een schutting zorgt u automatisch voor meer veiligheid en privacy op uw terrein. Helemaal wanneer u kiest voor een veiligheidscilinderslot in de poort. Ook met de juiste soort verlichting houdt u uw perceel veilig. We helpen u bij het uitdenken van een effectief plan voor meer veiligheid of privacy, in en rondom de tuin!

Bij een schutting heeft u bovendien ruime keuze uit verschillende materialen en bevestigingselementen. We plaatsen dagelijks houten en beton-houten schuttingen. Gemaakt van Douglashout, Vurenhout of Eikenhout. Ook kunt u de schutting door ons laten verven.

Naast hoge en lage houten schuttingen, plaatsen we ook trello’s (met of zonder klimplanten), sierhekwerk van staal, veiligheidshekken bij water, opritten- en vlonderhekwerk, toegangsbruggen en damwanden.

‘Schutting zetten’ uitbesteden aan een hovenier

Een schutting zetten in uw tuin of op uw perceel? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u veel vakmanschap, goede garantievoorwaarden en een flexibele dienstverlening. Ideaal voor wanneer u een spoedklus heeft.

Wilt u precies weten wat het kost om een schutting op maat te laten zetten door ons hoveniersbedrijf? Wij rekenen graag uit wat u kwijt bent op het gebied van arbeid, materialen en materieelkosten. Vul daarom dit formulier in op onze website, om een gratis offerte van ons te ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.