Uw hovenier sinds 1978

Schutting plaatsen

Een schutting plaatsen? De vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staan voor u klaar in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Bij het plaatsen van schuttingen komt veel vakmanschap kijken. Zo mag de schutting niet verbuigen, niet omvallen of scheef staan. Ook zijn weersinvloeden van belang in de materiaalkeuzes die we u voorleggen. Zo is niet iedere houtsoort bestand tegen de zon en kan uw schutting in de loop van de tijd verkleuren.

Gelukkig voor u, is het ook mogelijk om uw schutting bij het plaatsen te laten verven of behandelen om zonschade te voorkomen. Wilt u ook een schutting professioneel laten plaatsen? Geef uw verzoek dan vandaag nog aan ons door. U ontvangt binnen enkele werkdagen dan een prijs op maat, inclusief duidelijke werkomschrijvingen.

Een gratis adviesgesprek inplannen met onze tuinontwerper – om eens rustig de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken – kan natuurlijk ook!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Eiken hout, Vurenhout of Douglas hout?

Welke soort schuttingstijl vindt u mooi voor uw tuin? En kiest u daarbij voor een combinatie van hout en beton? Of kiest u voor voorgevormde composiet schermen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep maken we het voor u mogelijk. Natuurlijk gewoon in de opgevraagde houtsoort. Douglas hout, eiken hout, vurenhout of hardhout.

Schutting plaatsen. Gratis een totaalprijs opvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het plaatsen van een schutting op maat? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundige organisatie die al het werk volledig uit handen neemt. Wij rekenen de exacte formaten in uw tuin op, en zorgen ervoor dat alle onderdelen precies passen. Ook bevestigen we de schutting goed, zodat hij stevig staat en ook bij harde windstoten niet beweegt of omvalt.

Kortom, een tijdloze, design schutting laten plaatsen die goed tegen de verschillende weersinvloeden kan? Wij helpen u met het uitkiezen van de ideale schutting voor uw tuin. Vraag vandaag uw prijs op én ontdek de totaalprijs voor een schutting plaatsen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.