Uw hovenier sinds 1978

Schutting plaatsen kosten

Wilt u de schutting plaatsen kosten ontdekken? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontdekt u snel de totale kosten voor het plaatsen van een schutting op maat. U heeft daarbij ruime keuze uit de verschillende materiaalkeuzes die wij aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan composieten schermen, een stalen hekwerk, een beton-houten schutting of alleen het gebruik van hout. Kies daarbij ook uit Vurenhout, Eikenhout, Hardhout of Douglas hout. Natuurlijk adviseren wij u aanvullend graag over de bevestigingsmogelijkheden én over eventuele versteviging.

Wanneer u voorafgaande aan de plaatsingswerkzaamheden graag een offerte wilt ontvangen, vul dan dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. De calculatie-afdeling rekent dan precies de kosten uit op het gebied van arbeid, materialen en materieel.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een erfafscheiding plaatsen? Wij helpen u verder!

Wanneer we een schutting plaatsen op uw terrein profiteert u van veel vakkennis. We zorgen er namelijk voor dat de schutting deskundig wordt bevestigd én dat de schutting niet zomaar kan omvallen. Daarbij worden de palen (indien gewenst) extra verstevigd met cement of beton. Kiest u voor een andere soort constructie bijvoorbeeld één van staal of hout, dan worden de palen diep de grond in gezet, zodat de schutting stevig staat. Harde windstoten en veel regen mogen natuurlijk geen invloed hebben op de stabiliteit van de schutting.

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht zijn in het bezit van een vakdiploma en hebben daarnaast veel ervaring bij het plaatsen van schuttingen.

Nu de ‘schutting plaatsen kosten’ ontdekken

Schutting plaatsen kosten ontdekken? Wij rekenen het graag voor u uit. Wanneer u graag inzicht ontvangt in de totaalkosten voor het ontwerpen en plaatsen van een schutting op maat, kom dan met ons in contact. Vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep om vandaag nog een gratis offerte op te vragen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf. We hebben een breed werkgebied in de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. En komen graag bij u langs om de schutting vakkundig te plaatsen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.