Uw hovenier sinds 1978

Schutting laten plaatsen

Op professionele wijze een nieuwe schutting laten plaatsen? De gediplomeerde hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland. Natuurlijk doen we dat in goed overleg. Zo is het mogelijk om voorafgaande aan de werkzaamheden eerst een gratis adviesgesprek aan te vragen met onze tuinontwerper. Hij komt dan bij u thuis langs én adviseert u over de verschillende soorten houtsoorten en bevestigingsopties. Ook bespreekt hij met u de gewenste stijl van uw tuin.

Wanneer u een schutting laat plaatsen, kijk dan goed of de hoveniers beschikt over enkele keurmerken. De Biesbosch Gijsbers Groep is VCA, ISO-9001-gecertificeerd. Daarmee tonen wij aan dat wij een hoogwaardig resultaat leveren in uw tuin. Wilt u meer weten? Of gewoon eens een gratis adviesgesprek aanvragen? Kom dan met ons in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een nieuwe schutting laten plaatsen door een vakman

Met een schutting creëert u veel privacy. U kunt ervoor kiezen om een volledig ‘dichte’ schutting te plaatsen. Maar soms is het handig om bepaalde delen deels ‘open’ te laten. Dat doen we door trello’s te plaatsen die bestaan uit vierkante gaatjes. Hier kunt u mooie klimplanten tegenaan laten groeien, zodat u op sommige delen in uw tuin meteen veel groen heeft. Ook bevorderen de open delen meer lichtinval of inkijk (ideaal bij schaduwrijke tuinen) of voor gezellig contact met uw buren.

U heeft bij ons ruime keuze uit houten schuttingsdelen, eventueel in combinatie met beton. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houtsoort zoals Douglas hout, Vuren hout, Eiken hout of hardhout. Ook trello’s, groene hagen, metalen hekwerk en composieten schuttingsdelen zijn mogelijk. Dat is het voordeel van een hoveniersbedrijf die alles op maat voor u realiseert.

Gratis offerte aanvragen via de website!

Wilt u op korte termijn een nieuwe schutting laten plaatsen? En kunt u het advies van een expert goed gebruiken? Plan dan vandaag nog uw gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Hij zal u dan persoonlijk adviseren bij u thuis. Ideaal wanneer u nog niet helemaal zeker weet wat u wilt.

Toch liever eerst inzicht in de kosten ontvangen van een schutting op maat? Vraag dan via deze weg een gratis offerte op bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Dat hebben we nu heel eenvoudig gemaakt via het online formulier op de website!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.