Uw hovenier sinds 1978

Schutting inclusief plaatsen

Wilt u een hovenier inhuren voor een nieuwe schutting inclusief plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een hecht team van betrokken hoveniers in dienst. Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste materialen en onderdelen. Kies bijvoorbeeld voor hout, staal of een groene (natuurlijke) schutting. Daarnaast zorgen we ook voor een deskundige plaatsing, inclusief tips en tricks voor het onderhoud. Het is tot slot ook mogelijk om uw schutting door ons te laten behandelen of te verven.

Wilt u meer te weten komen over een nieuwe schutting inclusief plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Vraag vandaag uw prijs op voor schutting inclusief plaatsen of plan een gratis adviesgesprek in bij u thuis met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hout, staal of groene hagen?

Welke materialen zijn gewenst in uw nieuwe schutting? Kiest u voor mooi Douglas hout, Vurenhout of Eikenhout? Of houd u meer van een natuurlijke uitstraling zoals groene hagen? Of een schutting met open delen voor diverse klimplanten? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep kijken we graag naar uw persoonlijke wensen. En stemmen daarop het ontwerp af.

Naast hout en beplanting, is een stalen hek ook mogelijk. Dat zien we vaak terugkomen in de Nederlandse voortuinen. Er zijn veel soorten sierhekwerken mogelijk, inclusief poorten met veiligheidscilindersloten. Zo houdt u ook in de (voor)tuin ongewenste bezoekers buiten de deur.

Een nieuwe schutting inclusief plaatsen opvragen

Wilt u uw opdracht voor een nieuwe schutting inclusief plaatsen aan ons doorgeven? Een betrokken team van ervaren hoveniers staat voor u klaar bij het professioneel plaatsen van een schutting op maat. We zorgen voor stevige bevestigingselementen én (indien gewenst) een betonnen onderlaag, zodat uw nieuwe schutting niet kan omvallen.

Ook een robuuste schutting laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog uw prijs op. Dat hebben we nu heel eenvoudig gemaakt, via het online informatieformulier op de website. Na uw aanvraag rekenen we de totaalprijs voor u uit voor het ontwerpen, uitzoeken en/of plaatsen van uw nieuwe schutting. In de voor- of achtertuin. Of als veiligheidshek.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.