Uw hovenier sinds 1978

Pergola zonwering hout

Pergola zonwering hout realiseren? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 50 grote en kleine tuinen in heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Ook voor het plaatsen van pergola zonwering hout helpen wij u verder. Een pergola is een mooi sierelement in uw tuin. Bijvoorbeeld over een wandelpad heen of over een terras. Door ook zonwering te plaatsen, geniet u tevens van een schaduwrijke omgeving in de tuin.

Zonwering is mogelijk door houten elementen te plaatsen, maar ook een zonnedoek is mogelijk. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de pergola dicht te laten groeien met klimplanten.

Wilt u meer weten over de opties in uw tuin? Vraag hier een gratis adviesgesprek op met onze tuinontwerper of vraag hier naar onze tarieven en ontvang binnen enkele werkdagen een gratis offerte via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor tuinontwerp & tuinaanleg!

Als hoveniersbedrijf zijn we gespecialiseerd in deskundig tuinontwerp en tuinaanleg. Daarnaast voeren wij ook boomverzorging uit, groenonderhoud en diverse groenprojecten in de omgeving van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Bij tuinontwerp geniet u van een deskundige tuintekening (in 2D of 3D) en weet u zeker dat alle afmetingen kloppen.

Ook verzorgen we de inkoop, de planning en het plaatsen van de gewenste tuinonderdelen. Wist u bovendien dat u bij De Biesbosch Gijsbers Groep een vaste contactpersoon heeft? Zo hoeft u maar met slechts één persoon contact te hebben over de status van uw project.

Pergola zonwering hout opvragen

Wilt u tot slot meer te weten komen over een ‘pergola zonwering hout?’ Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert alle gewenste tuinonderdelen, geheel op maat. Daarvoor zijn we als organisatie aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Ook beschikken we over een ISO-9001, VCA en een certificering op het gebied van de CO2-Prestatieladder (Niveau 4).

Kortom, wij hebben alles in huis om uw droomtuin te realiseren, inclusief pergola! Vraag vandaag nog een offerte op of vul dit formulier in om een gratis adviesgesprek in te plannen met onze tuinontwerper.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.