Uw hovenier sinds 1978

Overkapping met doek

Zoekt u naar de mogelijkheden voor een overkapping met doek voor in de tuin? Zoek dan niet verder. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een overkapping met doek aan, die geheel naar uw wensen wordt samengesteld. Zo past de overkapping gewoon bij uw persoonlijke smaak en bij van de rest van de uw tuin. De houtsoort die vaak wordt gebruikt in de overkapping is vurenhout, eikenhout of douglas hout. Optioneel kan de overkapping ook worden geschilderd in een kleur naar keuze. Het doek wordt geplaatst op een plek naar keuze, zodat u optimaal profiteert van de schaduw.

Weet u nog niet zeker hoe uw ideale overkapping eruit ziet? Laat u dan adviseren door onze tuinontwerper in een gratis adviesgesprek. Deze is nu in te plannen via de online agenda van onze tuinontwerper. Liever eerst inzicht in de kosten? Vraag dan via de onderstaande knop een prijsopgave aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoge kwaliteit overkappingen met doek

Een hoge kwaliteit overkapping met doek laten plaatsen, doet u bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij ontwerpen en plaatsen de overkapping namelijk geheel op maat. Daarbij zoeken wij de beste materialen uit, zodat uw overkapping met doek nog langer meegaat. Eveneens verzorgen we de inrichting van uw design overkapping. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een buitenkeuken, knusse zithoek, extra opbergruimte en/of moderne eethoek.

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een ISO-9001 certificaat, waardoor we een hoge kwaliteit dienstverlening kunnen aanbieden. Eveneens zorgen we ervoor dat bij de uitvoering van uw project – of dat nu tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud is – alles vooraf helemaal duidelijk is. Zo voorzien we u van een heldere offerte, duidelijke werkomschrijvingen en goede garantievoorwaarden.

Overkapping met doek plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland

Is uw interesse gewekt voor het plaatsen van een overkapping met doek? Laat onze hoveniers u dan verder helpen in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper en/of vraag meteen een offerte op via de site.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.