Uw hovenier sinds 1978

Offerte houten schutting

Een offerte houten schutting bij ons hoveniersbedrijf aanvragen? Dat kan natuurlijk altijd. Dag én nacht. U hoeft enkel ons online formulier op de website in te vullen en geeft zelf aan voor welke onderdelen u een offerte wenst. Wij verwerken uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk.

Wanneer u een houten schutting wilt plaatsen zijn afmetingen, gewenste houtsoort en de uitvoering factoren die meespelen in de prijsvoering. Denk aan: Wel of geen poortdeur, korte of lange schutting, totale omvang, materiaalkeuzes. Hoe meer schutting er nodig is, hoe hoger de uiteindelijke prijs. Sta voor het plaatsen dan ook niet voor verassingen en vraag tijdig een offerte aan voor uitkiezen en het plaatsen van uw houten schutting.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kan ik zomaar elke tuinafscheiding laten plaatsen?

Wij bij De Biesbosch Gijsbers Groep adviseren u om niet zomaar elk type schutting te laten plaatsen. De ondergrond van uw schutting geeft namelijk doorslag over welk type bij uw grond past. Heeft u in uw tuin te kampen met een zeer drassige of natte ondergrond? Dan is een schutting van alleen maar hout niet voldoende. Uw schutting kan door de nattigheid scheef komen te staan, omdat de schutting wegzakt in de grond. Om dit te voorkomen combineren we een houten schutting vaak met beton. Dat biedt u veel voordelen, waarvan goede stabiliteit er één van is. In onze blog: ‘5 Voordelen van een beton houten schutting,’ leest u er meer over. Natuurlijk kijken wij voor het bestellen van uw schutting eerst even naar de bodem en de ondergrond in uw tuin. Op basis hiervan geven wij wij een passend advies af.

Zorg voor eenvoud en rust in uw tuin

Met een schutting kunt u natuurlijk een statement maken door deze in een afwijkende kleur van uw tuinmeubelen te bestellen. Maar de meeste mensen houden niet van felle kleuren of een overdaad aan kleuren. Door rustige en natuurlijke materialen te kiezen, past de schutting bij de rest van uw tuin. Onze tuinontwerper kijkt met u naar de samenstelling van uw tuin. En doet op basis hiervan een advies over de beste optie schutting. Daarbij adviseert hij u over uitstraling, tinten en combinaties zoals hout met staal. Natuurlijk nemen wij in dit advies ook uw persoonlijke wensen mee.

Offerte houten schutting opvragen

Kom vandaag nog met ons in contact om een offerte houten schutting op te vragen. Dat doet u door simpelweg het online formulier in te vullen. Wilt u meer informatie over een houten schutting? En graag spreken met een medewerker van De Biesbosch Gijsbers Groep? Bel het telefoonnummer: 078 – 61 65 792. Wij helpen u uiteraard graag verder met een prachtige, stevige houten schutting.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.