Uw hovenier sinds 1978

Luxe tuinhuis met veranda

Een luxe tuinhuis met veranda laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het voor u mogelijk. Een tuinhuis is een ontzettend populair tuinelement, dat het woonplezier aanzienlijk vergroot. Het is namelijk te gebruiken als extra kamer van het woonhuis. Sommige mensen gebruiken het tuinhuisje als luxe wellness ruimte waarin ze volledig tot rust kunnen komen. Anderen gebruiken het tuinhuisje als atelier, sportruimte of gewoon als extra zitgedeelte.

Wat u ook van plan bent met uw tuinhuis, uiteraard maakt De Biesbosch Gijsbers Groep het voor u waar. Wij plaatsen het tuinhuisje inclusief houten veranda in uw tuin. Ontspannen was nog nooit zo eenvoudig! Meer ontdekken over de opties bij ons vertrouwde hoveniersbedrijf? Kom eens met ons in contact of vraag hier naar onze prijzen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinhuisje: ‘Op maat ontworpen door een vakman’

Een tuinhuisje wordt ontworpen door onze tuinontwerper en geplaatst door onze vakkundige hoveniers. Daarbij houden we veel rekening met uw wensen en ideeën. Er zijn mogelijkheden met betrekking tot kleur (van felle kleuren tot natuurkleuren), beglazing (grote raampartijen of een glazen deur), formaat (groot, klein of met een overkapping) én budget (luxe of sober). Wij nemen u bij het ontwerp mee in alle verschillende opties voor uw tuin. Hetzelfde geldt voor de veranda, die in het verlengde van het tuinhuisje geplaatst zal worden. Wilt u nog een element in uw tuin laten aanpassen? Wij nemen alle werkzaamheden betreffende de renovatie van uw tuin uit handen. Indien gewenst, maken wij hiervoor een tuinontwerp in 2D of zelfs in 3D voor u op maat. Zo heeft u snel inzichtelijk hoe het eindresultaat er strakjes uit komt te zien.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft meer dan 40 jaar ervaring in de groensector en weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van uw tuinproject. Werkzaamheden zoals calculatie, metingen, ontwerp, plaatsing en nazorg worden hierbij uit handen genomen. U kunt zich op de dagelijkse gang van zaken concentreren in uw huis, terwijl wij buiten uw (droom)tuin realiseren. Wenst u dat ook? Neem dan contact met ons op via de website.

Luxe tuinhuis met veranda: vergroot uw woonplezier!

U vraagt, wij realiseren. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Het maakt daarbij niet uit of uw tuin heel groot of juist heel klein is. Kom voor meer informatie omtrent ‘luxe tuinhuis met veranda’ eens in contact met onze tuinontwerper. Hij adviseert u over de mogelijkheden in uw tuin in een gratis adviesgesprek. Liever snel inzicht in de totale kosten? Vul dan ons prijzenformulier in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.