Uw hovenier sinds 1978

Langwerpige vijver

Een sierlijke langwerpige vijver laten plaatsen in uw tuin? Met een langwerpige vijver lijkt uw tuin langer of groter, dan dat in werkelijkheid het geval is. U creëert als het ware een optische illusie in uw tuin. Bovendien oogt een langwerpige vijver heel strak én past het goed bij moderne, klassieke en/of oosterse tuinen.

Wilt u graag een langwerpige vijver laten plaatsen in uw tuin? Dan biedt het vakmanschap van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uitkomst. Onze tuinontwerper helpt u bij het uitdenken van een concept, en past deze toe in uw huidige tuin. Liever ook meteen andere delen van uw tuin opknappen? We maken een mooi 2D of 3D tuinontwerp voor heel uw tuin, inclusief langwerpige vijver.

Kom voor meer informatie over vijverrealisatie met ons in contact via de website. En vraag meteen naar onze prijsvoering voor het plaatsen van vijvers.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerp en tuinaanleg bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Wanneer u tuinontwerp en tuinaanleg bij De Biesbosch Gijsbers Groep laat uitvoeren, dan ontvangt u een hoogwaardige kwaliteit. We zijn als organisatie namelijk VCA, ISO-9001 en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we -naast een hoge kwaliteit- ook een veilige en duurzame dienstverlening aanbieden.

Zoekt u dus een betrouwbaar hoveniersbedrijf in de omgeving van Zuid-Holland, Noord-Brabant en/of Zeeland? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het renoveren van uw tuin.

Gratis adviesgesprek of offerte aanvragen voor een langwerpige vijver

Wilt u meer advies over de mogelijkheden van uw tuin, inclusief langwerpige vijver? Onze tuinontwerper heeft veel ideeën voor uw tuin. Hij komt gratis bij u thuis langs om de mogelijkheden en ideeën met u te bespreken. Ook legt hij meteen onze werkwijze uit. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Plan nu meteen uw gratis afspraak in met onze tuinontwerper. Gewoon via de online agenda op onze website. U ziet meteen wanneer er een plekje vrij is.

Liever vooraf weten wat het eventueel kost om een langwerpige vijver in uw tuin te plaatsen? Vraag dan via deze weg een gratis offerte op. Zo heeft u meteen de kosten helder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.