Uw hovenier sinds 1978

Inrichting overkapping tuin

Zoekt u naar inrichting overkapping tuin? Inclusief het plaatsen van een nieuwe overkapping? De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht, die u snel op weg helpt. Onze tuinontwerper heeft namelijk veel kennis en knowhow van allerlei soorten tuinindelingen en overkappingen.

En hij helpt u natuurlijk met veel plezier verder. Samen komen we tot een goede tuinflow die voor u werkt én bij u past.

Een overkapping is een prachtige toevoeging aan uw tuin. En levert in sommige gevallen ook een flinke meerwaarde op. Wij ontwerpen overkappingen in overleg met u. Welke houtsoort wenst u, in welke kleur, met of zonder glas, aan uw schuur bevestigd of alleenstaand.

Er zijn nog veel meer opties op te noemen, maar die bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Plan deze direct via onze website met onze tuinontwerper. Hij adviseert u graag.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De perfecte balans tussen recreëren en ontspanning

Bij inrichting overkapping tuin is een goede tuinindeling belangrijk. U brengt er namelijk veel tijd in door. Daarom is het belangrijk dat er een goede flow ontstaat tussen recreëren en ontspannen.

Dit realiseren wij bijvoorbeeld door de tuin in secties op te delen, waaronder een apart middag of avondterras, losse zit gedeeltes, een plek voor berging, een plek voor activiteit (bijvoorbeeld een speelveld voor de kinderen) en een sectie voor tuinieren. Hier staat natuurlijk een fenomenale uitzicht tegenover.

Wanneer u graag tuiniert en veel bezig bent in de tuin, vergt dit een andere type overkapping dan wanneer u de overkapping nauwelijks denkt te gebruiken en wanneer deze alleen beschikbaar is als berging. Er zijn verschillende mogelijkheden qua indeling, omvang, diepte, materiaalgebruik, kleuren, onderdelen en standplaats.

Veel klanten gebruiken de overkapping enerzijds om overdekt te kunnen tafelen bij hun buitenkeuken op zomerse avonden én anderzijds als ultieme relaxplek met een hangstoel of schommel en knusse zithoek. Dit alles heeft invloed op het uiteindelijke ontwerp van uw overkapping en op de indeling van uw tuin.

Gratis adviesgesprek voor inrichting overkapping tuin

Vraag via onze website eens een advies op maat én ontvang een gratis oriënterend gesprek met onze tuinontwerper. De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep komt bij u langs (thuis of op kantoor) om alle opties met u door te nemen.

Wanneer u een gratis afspraak inplant met onze tuinontwerpen, worden uw vragen en twijfels verholpen. En weet u bovendien direct welke opties voor u geschikt zijn. Plan vandaag nog uw gratis afspraak.

Liever eerst inzicht in de totale kosten voordat u een afspraak plant? Vraag op dezelfde wijze een offerte bij ons op voor ‘inrichting overkapping tuin’.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.