Uw hovenier sinds 1978

Hovenier tuinaanleg

Wilt u binnenkort uw tuin aanpakken? Omdat het wel weer nodig is of omdat u wellicht pas bent verhuisd? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw hovenier voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Al jarenlang zetten wij ons actief in om uw tuinwensen te realiseren. Daarbij houden wij zeer veel rekening met uw wensen, behoeften en levensstijl.

Bent u graag buiten en houdt u van tuinieren? Dan is een levendige of duurzame tuin wellicht iets voor u. Liever weinig onderhoud? Ga dan voor een moderne tuin met sierbestrating. Zoekt u een tuin om in weg te dromen? Een romantische tuin met knusse zithoekjes, spiegels en pergola’s biedt uitkomst. Kortom: onze mogelijkheden zijn eindeloos. De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf die veel werk uit handen neemt. Daarbij ontvangt u altijd gedegen advies, hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsopgave op maat aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hovenier tuinaanleg. Begin bij de oriënterende fase

Alles wordt vooraf uitgebreid met u besproken. Dat doen wij in een eerste oriënterend gesprek. Onze tuinontwerper komt bij u langs en brengt uw wensen in kaart. Daaropvolgend wordt een passend tuinontwerp gemaakt. Wanneer u nog wijzigingen of toevoegingen heeft op het 2D of 3D tuinontwerp, verwerken wij deze voor u. Na goedkeuring op het ontwerp wordt er een afspraak ingepland waarop onze vakkundige hoveniers bij u langskomen om het ontwerp te realiseren. Wij nemen dan direct de gewenste materialen en onderdelen mee.

Nadat uw nieuwe tuin is opgeleverd door een hovenier tuinaanleg, bieden wij eveneens graag tuin onderhoud aan. Wanneer u op vakantie gaat, in de vakanties of net voor het seizoen verzorgen wij uw tuin tot in de puntjes. Zodat u immers tijd heeft voor de belangrijke dingen in het leven.

De beste kwaliteit

U merkt in alle fases van tuinontwerp en tuinaanleg dat wij veel passie hebben voor het vak. Al onze uitvoerende medewerkers zijn in het bezit van een erkend hoveniersdiploma en/ of boomverzorgingsdiploma. Bovendien zijn zij ook in het bezit van een VCA-diploma. Dit garandeert dat het werk op een veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Wist u tevens dat wij als hoveniersbedrijf ook zijn aangesloten bij De Tuinen van Appeltern én Dutch Quality Gardens? Zo houden we de kwaliteit in onze dienstverlening hoog.

Gratis offerte of adviesgesprek

Schakel De Biesbosch Gijsbers Groep in voor uw tuinopdracht door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan een prijsopgave voor hovenier tuinaanleg.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.