Uw hovenier sinds 1978

Houten tuinoverkapping

Een houten tuinoverkapping laten plaatsen door een vakbekwame hovenier? Bij het ontwerpen en plaatsen van een houten overkapping komt vaak meer kijken dan u denkt. Zo moet u naast het plaatsen ook nadenken over een goede afwatering, voldoende verlichting, schaduwrijke hoekjes, de juiste inrichting, dak afvoer en de optie voor een houten vlonder of terrastegels. Eveneens zijn er diverse formaten van een tuinoverkapping. Deze worden soms een L-vorm geplaatst, waardoor er een hoek ontstaat. Ook is de uitstraling belangrijk.

De Biesbosch Gijsbers Groep stemt uw persoonlijke wensen geheel af op de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat de houten tuinoverkapping volledig bij u past. Ook bieden we een eerlijk advies aan, zodat u alle opties inzichtelijk heeft. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden in uw tuin? Geef uw verzoek voor een houten overkapping dan aan ons door via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud

Onze vakmensen helpen u graag bij het uitwerken van een 3D tuinontwerp op maat, deskundige aanleg en nauwkeurig onderhoud. Met deze 3 fases profiteert u optimaal van een verzorgde, onkruidarme tuin het hele jaar lang!

Eveneens helpen wij u bij het verzorgen van uw bomen. Door in het bijzonder een VTA-inspectie aan te vragen, worden uw bomen onderzocht op boomziektes, misvorming en andere biotische afwijkingen.

Houten tuinoverkapping: de mogelijkheden

Een houten tuinoverkapping laten plaatsen door de vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant om uw ideale tuinoverkapping te realiseren.

Bent u benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat? Onze tuinontwerper maakt graag een 3D tuinontwerp op maat, zodat u ziet hoe uw houten overkapping eruit komt te zien. Ideaal voor mensen die het lastig vinden om het eindresultaat in te beelden.

Vraag nu een 3D tuinontwerp op maat op én ontdek de kosten voor het realiseren van een houten tuinoverkapping in uw tuin. Vul daarvoor dit formulier in op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.