Uw hovenier sinds 1978

Houten tuinhuis op maat

Wilt u een houten tuinhuis op maat plaatsen in uw tuin? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is de partij voor het plaatsen van een houten tuinhuis op maat. Natuurlijk doen we dat altijd met veel precisie en vakmanschap. Iets wat u natuurlijk mag verwachten van iedere hovenier. Bij het op maat laten maken van een houten tuinhuis, komt veel denk- en rekenwerk te pas. Daarom kiezen veel mensen ervoor om het werk uit handen te geven. Zo weet u immers zeker dat uw tuinhuis daadwerkelijk past.

Wij bieden u veel keuze aan op het gebied van materialen, kleuren, afwatering, verstevigingsmogelijkheden, bestrating, glazen ramen en deuren, dakbedekking en nog veel meer. Laat u daarom vooraf goed adviseren over de verschillen én de beste optie voor u.

Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze tuinontwerper komt dan bij u thuis langs om de opties met u door te nemen. Vanzelfsprekend is een telefonische afspraak ook gewoon mogelijk.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een houten tuinhuis op maat voor meer tuinplezier!

Met een houten tuinhuis op maat, vergroot u het plezier in uw tuin. Het tuinhuisje kan namelijk voor veel doeleindes gebruikt worden. Sommige mensen kiezen voor een tuinhuis met luxe overkapping om droog te kunnen natafelen. Anderen gebruiken een houten tuinhuis voor extra berging, als werkplek, atelier of hobbyruimte, sportruimte, speelhok voor de kinderen of als extra loungeruimte.

Waar u het tuinhuis voor wilt gebruiken bepaalt grotendeels de inrichting. Maar het heeft ook invloed op de uiteindelijke omvang en/of de stijl.

Onze vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat het tuinhuis op maat wordt opgebouwd in uw tuin. Daarbij heeft u ruimte keuze uit verschillende opties dak bekleding en/of houtsoorten (Douglas, Vuren of Eikenhout). Ook is het mogelijk om te kiezen voor moderne ramen, puien en deuren. Onze tuinontwerper voorziet u van tevoren graag van een persoonlijk advies voor uw situatie.

Een GRATIS adviesgesprek inplannen

Via de online agenda van onze tuinontwerper, plant u nu heel eenvoudig een gratis adviesgesprek in. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook krijgt u dan gewoon advies over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen en persoonlijke smaak passen. Wilt u dat ook? Plan dan hier uw gratis adviesgesprek in. Dan komt de tuinontwerper gewoon bij u thuis langs. Een telefonische afspraak (is indien gewenst) ook mogelijk.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.