Uw hovenier sinds 1978

Houten terrasoverkapping

Een houten terrasoverkapping laten plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpt u op weg. Bij het plaatsen van een houten terrasoverkapping moet u met veel elementen rekening houden. Egalisatie van de ondervloer, de constructie, bevestigingsmiddelen, eventueel glaswerk, plaatsen van een dakconstructie of zonnedoek en/of een goede vorm van afwatering. U wilt natuurlijk niet dat uw houten terrasoverkapping verzakt, uiteen valt, omvalt of onderwater loopt.

Ook de afwerking is essentieel. We zorgen ervoor dat deze namelijk helemaal bij uw persoonlijke smaak past, inclusief de inrichting. Het is mogelijk om de overkapping te laten verven, klimplanten te plaatsen en onderdelen zoals een buitenkeuken en/of heaters te laten plaatsen.

Laat de vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep uw ideale houten terrasoverkapping plaatsen én geniet van een hoogwaardig resultaat! Kom vandaag nog met ons in contact.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een hoogwaardige afwerking!

Ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht heeft een ISO-9001 en VCA certificaat. Daarmee zijn wij in staat om een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Ook bij het plaatsen van overkappingen. Onze tuinontwerper helpt u bij de realisatie van een 3D tuinontwerp op maat, terwijl onze planners uw project inplannen. Vervolgens komen onze hoveniers op de geselecteerde datum de houten terrasoverkapping in uw tuin plaatsen.

Meer weten over onze werkwijze? Kom meer te weten over de fases waarin we tuinrenovaties uitvoeren en geniet van een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper!

Houten terrasoverkapping. Nu een gratis offerte!

Heeft u altijd al droog willen tafelen? Geniet dan van een prachtige Douglas, vurenhout of geïmpregneerde houten terrasoverkapping op maat. Wij nemen alle facetten omtrent het ontwerp en aanleg voor u uit handen. Binnen aanzienlijk tijd geniet u van een vernieuwde buitenruimte, waar u optimaal tot rust komt.

Vraag uw prijs aan via dit formulier op onze website. Wij zenden u dan een gratis offerte toe met alle specificaties én arbeidskosten. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontdekt u snel waar u aan toe bent bij het laten ontwerpen en plaatsen van een houten terrasoverkapping in uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.