Uw hovenier sinds 1978

Houten pergola met schaduwdoek

Houten pergola met schaduwdoek in de tuin laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van een houten pergola met schaduwdoek. Met een pergola zorgt u in korte tijd voor veel sfeer in uw tuin. De pergola is namelijk af te stijlen met groene klimplanten, hang-/wandverlichting en een mooi schaduwdoek. Zo wordt er een knusse plek gecreëerd. Ideaal om onder te tafelen, te loungen of onderdoor te lopen.

Wilt u ook gebruik maken van de kennis en kunde van een professioneel hoveniersbedrijf? Zodat grote aanleg- en constructiefouten worden voorkomen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met een persoonlijk advies en vakkundige aanleg.

Vul dit formulier in op de website om meteen in contact te komen of vraag eens een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van deskundig advies bij het renoveren van uw tuin

Wilt u naast een pergola nog meer laten plaatsen in uw tuin of veranderen? We denken graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring (30+ jaar) als hoveniers weten we als geen ander wat er komt kijken bij het aanpassen van uw tuin.

Van complete tuinrenovaties tot het veranderen van enkele tuinonderdelen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, ruime keuze uit bruikbare en design materialen en een professioneel ontwerp. Wij tonen u van tevoren de gemaakte beslissingen in een 2D of 3D ontwerp.

Ideaal voor mensen die het bijvoorbeeld lastig vinden om de ideeën zelf te visualiseren. U heeft al een tuinontwerp vanaf een kleine meerprijs van 250 euro.

Wist u dat ons hoveniersbedrijf in het bezit is van de juiste certificeringen? Zo zijn we ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en hebben we in 2020 ook het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen. Daarmee vertrouwt u op een professionele dienstverlening.

Houten pergola met schaduwdoek in de tuin plaatsen

Houten pergola met schaduwdoek in de tuin plaatsen? We voorzien u graag van meer informatie bij interesse. Geniet bijvoorbeeld van eikenhout, Douglas hout of vurenhout voor de opbouw van uw pergola.  Vraag via deze weg eens een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper om meer te weten te komen en ontvang een persoonlijk advies op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.