Uw hovenier sinds 1978

Houten overkapping

Een houten overkapping laten plaatsen door een professional? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van een hoge kwaliteit dienstverlening bij het ontwerpen en laten plaatsen van een houten overkapping. De overkapping wordt volledig op maat gemaakt, waarbij uw wensen en smaak belangrijke aspecten zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de gewenste houtsoort (geïmpregneerd hout, Douglas hout of vurenhout). Maar ook de kleur (zwart, wit, natuurlijke houtkleuren of een felle kleur) is helemaal naar wens af te stemmen. Tot slot speelt ook de gewenste afwerking een rol. Kiest u bijvoorbeeld voor zwevende betonpoeren, extra borderranden, extra hekwerk, een glazen pui en/of een volledige design inrichting?

Een houten overkapping is op verschillende plekken in uw tuin mogelijk. Niet alleen achter in uw tuin is een houten overkapping fijn, maar de houten overkapping kan ook tegen het woonhuis worden geplaatst.

Wenst u meer te ontdekken? Vraag eens naar de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek en/of vraag meteen een prijsopgave op via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De ideale overkapping, ontwerpt u samen met De Biesbosch Gijsbers Groep

Uw wensen staan centraal bij het laten ontwerpen van een houten overkapping op maat. U heeft daarbij de keuze voor een 2D of 3D tuinontwerp. In een 3D tuinontwerp ziet u meteen het uiteindelijke resultaat in 3D. Laat u naast een tuinoverkapping ook andere delen van uw tuin door ons renoveren? Ontvang dan ook meteen een visuele rondleiding in uw nieuwe tuin. U ziet meteen hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Een 3D tuinontwerp is ideaal voor mensen die graag controle houden over het ontwerpproces!

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een deskundig team van betrokken boomverzorgers, hoveniers, planners en tuinontwerpers en helpt u graag verder bij alle facetten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Houten overkapping aanvragen. Gratis offerte!

Ook achter de kosten komen voor een houten overkapping op maat? Vraag dan via de website eens een vrijblijvende prijsopgave aan. We sturen u binnen enkele werkdagen via de e-mail een compleet overzicht van de kosten, inclusief materiaalkosten en arbeidskosten.

De Biesbosch Gijsbers Groep is samengevat ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en is in staat om een houten overkapping van hoge kwaliteit te plaatsen. We komen graag bij u langs in grote delen van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland om de mogelijkheden toe te lichten.

Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Gewoon op een dag en tijdstip naar keuze!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.