Uw hovenier sinds 1978

Houten overkapping op maat

Zoekt u een houten overkapping op maat? Zoek dan niet verder. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep vindt u alles op het gebied van tuininrichting en overkappingen. We realiseren de gewenste houten overkapping, volledig op maat. Als hoveniersbedrijf geniet u bovendien van een snelle realisatie van uw project, deskundig vakmanschap en goede garantievoorwaarden. Ook wanneer u een nieuwe overkapping wenst te plaatsen in uw tuin.

Ontdek de mogelijkheden van een houten overkapping op maat in een gratis adviesgesprek. Daarin lichten we de verschillende opties toe op het gebied van kleur, vorm, houtsoort, inrichting, afvoer, verlichting en nog veel meer. Plan vandaag nog uw gratis adviesgesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper. Of vraag meteen een offerte op door op de onderstaande knop te klikken.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gebruik de design verkapping als extra tuinkamer

Bij het plaatsen van een houten overkapping op maat komt veel kijken. Daarom is het belangrijk om vooraf goed na te denken over afwatering, kabels, eventueel leidingwerk, straatwerk en stevigheid van de constructie. Ook is het doel belangrijk. Wilt u de overkapping gebruiken als verzamelplaats? Of heeft het een specifiek doel zoals buitenkeuken, speelvertrek, atelier, sportruimte of kantoorplek? U kunt de overkapping namelijk dichtmaken met glazen puien, raamwerk en hout, waardoor de overkapping als extra kamer dient.

Uw project is in de beste handen bij De Biesbosch Gijsbers Groep. We zijn als hoveniersbedrijf namelijk ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. En geven een eerlijk advies af, waarmee u goed geholpen wordt. Wenst u dat ook? Het eerste adviesgesprek is bij ons geheel gratis. Plan een gesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper, gewoon op een dag en tijdstip naar keuze!

Houten overkapping op maat. Vraag uw prijs op

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om een indicatie in de totaalprijs van een houten overkapping op maat te krijgen, is het belangrijk dat we samen naar u kijken naar uw wensen. U heeft immers weer andere wensen dan uw buurman. Ook speelt de omvang van uw tuin een rol.

Vraag daarom een prijs op, zodat we uw wensen kunnen doorberekenen. Dat doet u nu heel eenvoudig via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.