Uw hovenier sinds 1978

Hout beton schutting plaatsen

Een hout beton schutting plaatsen? De competente hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staan dagelijks voor u klaar. Bij het plaatsen van een hout beton schutting, komt natuurlijk veel vakkennis kijken. Daarom is het verstandig om de werkzaamheden uit handen te geven aan een expert. Veelvoorkomende aanlegfouten, zoals in het bijzonder een onstabiele schutting, worden daarmee voorkomen.

Wilt u ook het bedrijventerrein of uw achtertuin veilig afsluiten? Kies dan voor een mooie design hout-beton schutting van De Biesbosch Gijsbers Groep. En geef uw verzoek voor een schutting vandaag nog aan ons door. Dat doet u door te bellen met: 078 – 61 65 792 of vul dit formulier in voor een gratis offerte op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Sluit uw terrein veilig af!

Een schutting is ideaal om uw terrein veilig af te sluiten. We zorgen natuurlijk voor een poort met indien gewenst een veiligheidscilinderslot. Zo wordt het afsluiten van uw buitenterrein nog veiliger. Niet alleen tuineigenaren zijn gebaat bij een veilige buitenruimte, maar ook bedrijven, scholen en zorginstellingen vinden het fijn om hun buitenruimte af te kunnen sluiten. Naast particulieren, helpen we ook zakelijke opdrachtgevers met het realiseren van een hout beton schutting.

Halve schuttingen, stalen hekwerken, hout-beton-schuttingen, composieten schermen. De Biesbosch Gijsbers Groep doet het allemaal! Kom voor een advies op maat met ons in contact via de website. Onze tuinontwerper komt dan vrijblijvend bij u thuis langs om u te voorzien van een persoonlijk advies omtrent de mogelijkheden in uw tuin.

Hout beton schutting plaatsen. Vraag uw offerte aan

Een hout beton schutting plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw partner! Wanneer u graag inzicht wilt in de totale kosten voor het plaatsen van een hout beton schutting, rekenen we het graag voor u uit. Vul dit formulier in om een gratis offerte bij ons aan te vragen. We sturen u dan binnen enkele werkdagen een helder overzicht, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.