Uw hovenier sinds 1978

Hardhouten pergola

Een hardhouten pergola in uw tuin laten plaatsen? Een pergola is ontzettend sfeervol. Helemaal als u kiest voor een mooie lichtketting en groene klimplanten. Of werk de pergola af met een schaduwdoek. Met hardhouten elementen zoals een pergola, geniet u van natuurlijke materialen in de tuin.

Naast het plaatsen van een hardhouten pergola, bent u bij ons aan het juiste adres voor andere tuinonderdelen. Het aanleggen van een nieuw terras, vlonder, buitenkeuken, vijvers en meer!

Natuurlijk bieden we een uitstekende service bij tuinontwerp én tuinaanleg. Ook onderhoud besteedt u eenvoudig uit aan onze gediplomeerde hoveniers.

Meer informatie nodig? Kom eens in contact. Plan bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper of vraag meteen uw prijs op voor het plaatsen van een hardhouten pergola op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor tuinaanleg en ontwerp in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant!

Wij komen in heel de regio langs! Ideaal voor wanneer u verschillende tuinonderdelen wilt wijzigen, opnieuw aanleggen of rigoureus wil veranderen. We bekijken per geval welke werkzaamheden nodig zijn en geven daarbij een persoonlijk advies af.

Ook rekenen we precies uit wat het plaatsen van in het bijzonder een hardhouten pergola in de tuin u zal kosten. Daarbij geven we inzicht in de materiaalkosten en de kosten voor arbeid. Zo weet u voorafgaande aan de start van de werkzaamheden precies waar u aan toe bent.

Hardhouten pergola in de achtertuin plaatsen: gratis offerte!

Vraag via deze weg nu meer inzicht in de kosten. En ontvang binnen enkele werkdagen een gratis offerte toegezonden via de e-mail. Heeft u toch liever een persoonlijk advies van onze tuinontwerper over de mogelijkheden van een hardhouten pergola in uw tuin? Plan dan een gratis adviesgesprek in via de online agenda op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

We zijn een ISO-9001 en VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf met veel passie voor het vak. Daarnaast zijn we ook een duurzame partner. In 2020 hebben we namelijk het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.