Uw hovenier sinds 1978

Douglas tuinhuis op maat

Een Douglas tuinhuis op maat laten maken? Bij het maken van een tuinhuis op maat, komt veel vakkennis kijken. Ook kennis over het bevestigen, de houtsoort en de afmetingen zijn belangrijk. Daarnaast komt er veel denk en rekenwerk kijken bij het op maat maken van een tuinhuis. Wanneer u binnen aanzienlijke tijd ook wilt genieten van een prettig tuinhuis, inclusief een mooie design indeling, is de hulp van een hoveniersbedrijf natuurlijk mooi meegenomen. De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf die veel tuinhuizen, geheel op maat realiseert.

Dat doen we niet enkel in Zuid-Holland, maar ook in grote delen van Zeeland en Noord-Brabant. Wilt u meteen meer informatie over onze werkwijze, de plaatsing of onze prijsvoering opvragen? Kom dan eenvoudig met ons in contact via de website én laat hier uw gegevens achter.

We komen dan zo snel mogelijk terug op uw vraag of verzoek.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een houten tuinhuis bij u geplaatst in de tuin

De hoveniers van ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht hebben veel ervaring bij het plaatsen van Douglas tuinhuizen. Groot, klein, achter of voorin de tuin. We zorgen er in alle gevallen voor dat uw nieuwe tuinhuis aan al uw wensen voldoet. We denken na over een prettige toegang, voldoende verlichting, eventuele afwatering, traptreden en een mooie inrichting. In uw tuinhuis is het bijvoorbeeld mogelijk om een buitenkeuken, zitgedeelte, eetgedeelte of speelgedeelte te creëren.

Douglas hout heeft een mooie verjaring en is daarnaast zeer sterk. Een ideale materiaalkeuze om uw tuinhuis mee op te bouwen. We werken de omgeving van uw tuinhuis bovendien af met mooie bijpassende tuinplanten. Zo geniet u optimaal van uw nieuw ingerichte tuin.

Douglas tuinhuis op maat. Gratis offerte opvragen

Omdat ieder tuinhuis anders is, is het van tevoren lastig om te bepalen welke kosten er verbonden zijn aan uw tuinhuis. Toch geven we u graag een indicatie. Wanneer u eens achter de kosten wil komen voor het op maat laten plaatsen van een Douglas tuinhuis, laat dan hier uw gegevens achter.

De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep neemt dan contact met u op voor een persoonlijk advies en/of een heldere prijsopgave. Een prijsopgave of een advies op maat zijn bij ons natuurlijk geheel gratis!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.