Uw hovenier sinds 1978

Bijzondere schutting

Bent u op zoek naar een bijzondere schutting? Dan is de De Biesbosch Gijsbers Groep de partij voor u! Al sinds 1978 zijn we dagelijks actief in de omgeving van zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. Hier voeren we al onze verschillende diensten uit en daar zijn we ontzettend trots op!

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gecertificeerd hoveniersbedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf. Onze medewerkers hebben een groen hart en verstaan hun vak. Dagelijks wordt er met veel plezier en passie gewerkt aan onze projecten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We werken enkel met gekwalificeerde mensen die meedenken met opdrachtgevers, maar tegelijkertijd kritisch blijven. Dankzij ons ISO 9001 certificering weet u zeker dat we bij De Biesbosch Gijsbers Groep onze managementsystemen op orde hebben! Volg ons op Instagram om onze laatste nieuwtjes niet te missen en een beeld te krijgen van al onze projecten!

Bijzondere schutting

Een schutting is erg populair. Privacy is in de loop van de jaren steeds belangrijker geworden en dat zien we terug in onze aanvragen naar schuttingen. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het aanleggen van schuttingen. Er zijn veel mogelijkheden. Ook wanneer u een bijzondere schutting wilt, denken we met u mee en zorgen we dat er een eindresultaat wordt neergezet waar u nog jaren plezier van heeft! Lees meer over onze diensten!

Bijzondere schutting
Bijzondere schutting

Contact | De Biesbosch Gijsbers Groep

Bent u enthousiast geworden over bijzondere schutting en bent u benieuwd of De Biesbosch Gijsbers Groep de juiste partij is voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op of stel uw vragen via ons contactformulier. We hopen snel iets voor u te kunnen betekenen bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.