Uw hovenier sinds 1978

Achtertuin inspiratie

Achtertuin inspiratie opdoen? Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres. Wij helpen u bij het opdoen van voldoende tuinideeën, zodat uw nieuwe achtertuin volledig bij u past. Sommige mensen kiezen voor een luxe wellness tuin, terwijl anderen liever een traditionele tuin realiseren. Wat u ook kiest, een tuin moet altijd bij u en uw levensstijl passen. Daarom is het belangrijk om tijdens de oriëntatiefase al voldoende tuininspiratie op te doen.

Wij begrijpen als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Daarom hebben wij op verschillende plekken op onze site speciaal ingericht voor het opdoen van inspiratie. En lichtten dat hieronder meteen voor u toe.

Wilt u tussentijds toch liever eerst persoonlijk spreken met iemand van De Biesbosch Gijsbers Groep? Onze medewerkers staan van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden. Of vul dit formulier in om meer te weten te komen over onze tarieven, mogelijkheden en het laten ontwerpen van uw droomtuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Achtertuin inspiratie opdoen: dit bieden wij aan

Bezoek vooral eens de projectenpagina op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Daar ontdekt u al onze afgeronde projecten. Wanneer u door alle resultaten scrolt, krijgt u een goed beeld van de kwaliteit die wij leveren, de details en de mogelijkheden.

Natuurlijk helpen wij u bij het hele proces van tuinaanleg en tuinontwerp. Daarvoor hebben wij namelijk gekwalificeerd personeel in dienst. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk het voorproefje van onze projecten hieronder of ga direct door naar alle projecten op onze projectenpagina.

Naast onze projectenpagina, vindt u in onze blog ook alle informatie op het gebied van nieuwe tuintrends, tuinstijlen en mogelijkheden. Wij laten u in het bijzonder zien welke bloemen en beplanting u aan de tuin kunt toevoegen. En schrijven vaak over de verschillende vormen van overkappingen, tuinverlichting, bodemkwaliteit, tuinonderhoud, onkruidbeheersing en nog veel meer. Bekijk voor meer informatie onze blogpagina.

Ik wil nog meer inspiratie opdoen!

Meer tuininspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina of breng een bezoekje aan de TuinExperience! Wist u tevens dat onze tuinontwerper u helpt bij het uittekenen van de ideale tuin! Wanneer u een tuinontwerp aanvraagt, maken wij deze in 3D of 2D. Bij een 3D tuinontwerp, ontvangt u meteen ook een digitale rondleiding op de computer door uw nieuwe tuin. Zo ziet u tot in detail wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten? Vraag vandaag nog uw prijs op voor tuinontwerp of geef een verzoek voor een tuinrenovatie meteen aan ons door. Doe dat via dit informatieformulier op onze website en ontvang binnen enkele werkdagen persoonlijk bericht!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.