Uw hovenier sinds 1978

Aanleg tuin

Aanleg tuin uitbesteden aan een professional? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundige hoveniersorganisatie die aanleg tuin kan verzorgen. Onze hoveniers maken de wensen van uw tuin vooraf inzichtelijk middels duidelijke werkomschrijvingen. Wij ontwerpen uw droomtuin geheel op maat. U ontvangt uiteraard een professioneel tuinontwerp. En heeft daarbij de keuze van een 2D of 3D tuinontwerp op maat.

We dragen bovendien zorg voor het bestellen en plaatsen van de gewenste materialen en tuinelementen. Onze hoveniers komen graag bij u langs om uw ideale tuin te bewerkstelligen. Zo nemen we alle werkzaamheden rondom uw thuis uit handen. Inclusief het ruimen van uw tuin.

Bent u al met al geïnteresseerd in de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw hovenier? Neem dan een kijkje op onze website. Of vraag direct een passende offerte op. Geheel gratis natuurlijk.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint bij de allereerste fase: een goed tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep bespreekt de gewenste tuin met u in een oriënterend gesprek. Daarbij komen uw wensen, eisen en ideeën uitgebreid aan bod. Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Daar borduren wij op verder met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Uit het oriënterende gesprek hebben wij een goed beeld van uw wensen. Vervolgens zullen wij de materiaalkeuzes met u bespreken.

Tuinontwerp
Tuinaanleg

Tuinaanleg

De Biesbosch Gijsbers Groep kan al uw tuinwensen realiseren. Balkontuinen, stadstuinen, villatuinen en zelfs bedrijfstuinen. Onze ervaren, goed opgeleide en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Onze hoveniers hebben niet alleen verstand van beplanting, maar ook elektriciteitsvoorzieningen en bestrating vallen onder onze hoede. Zo kunnen wij sproei-installaties, sierbestrating en schuttingen voor u plaatsen.

Aanleg tuin. Van kleine stadstuinen tot luxe, wellness tuinen

Wat ons bedrijf zo uniek maakt is dat wij grootschalige en kleinschalige tuinen kunnen realiseren. Heeft u een groot perceel beschikbaar waarvan u specifieke elementen wilt toevoegen? Zoals een buitenkeuken, pergola, vlonder, vijver, binnenplein of bepaalde kunstelementen? Wij helpen u verder. Ook wanneer u op kleinere schaal een tuin wilt laten aanleggen, helpen we u snel verder.

Wij realiseren onder andere stadstuinen, onderhoudsarme tuinen, kindvriendelijke tuinen en nog veel meer. Geef daarom vandaag nog uw persoonlijke wensen aan ons door. En we maken een tuinontwerp dat geheel bij uw situatie past.

De Biesbosch Gijsbers Groep

Tuin aanleg is één van onze vele specialismen. Al sinds 1978 wordt tuinaanleg door onze vakmensen uitgevoerd. Zij zijn volledig gediplomeerd en beschikken bovendien over de nodige veiligheidsdiploma’s. U kunt er daarom op vertrouwen dat het werk op een veilige en verantwoorde wijze door ons wordt uitgevoerd. Dat is wel zo prettig. Wenst u al met al meer te weten te komen over ons bedrijf? Kijk dan eens rond op onze website.

Aanleg tuin: prijsopgave op maat

We hebben het voor aanleg tuin heel eenvoudig gemaakt om bij ons een offerte op te vragen. U zit na ontvangst van uw offerte nergens aan vast en de offerte is natuurlijk helemaal gratis. Ontdek snel welke kosten verbonden zijn aan uw tuinplannen. Wij zenden u een passend voorstel toe voor aanleg tuin.

Wilt u aan de ene kant tuinaanleg laten uitvoeren door De Biesbosch Gijsbers Groep? Maar wilt u aan de andere kant toch liever eerst persoonlijk kennismaken? Onze tuinontwerper komt geheel gratis bij u thuis langs om de opties met u door te nemen. Ook gebruik maken van zo’n gratis eerste gesprek? Uw afspraak is gewoon in te plannen via onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.