Project Description

Tuinontwerp met overkapping | Rhoon

Op 20 februari 2018 zijn de vakmannen van De Biesbosch Gijsbers Groep gestart bezig met de aanleg van een nieuwe tuin in Rhoon. De tuin omvat een groot perceel rondom een vrijstaand huis. Aan de Biesbosch Gijsbers Groep de taak om de nieuwe tuin tot een goed einde te brengen. Al met al een leuke klus voor onze deskundige tuinontwerpers en hoveniers.

Modern en strak tuinontwerp

Er is in overeenstemming met de bewoners gekozen voor een modern tuinontwerp. Om het nieuwe tuinontwerp te bewerkstelligen, zijn onze hoveniers al druk bezig met het ruimen van de tuin. Oude beplantingen, bestrating en schuttingen zijn geruimd. Zo hebben wij een goed overzicht van de ruimte en kunnen we nieuwe elementen stap voor stap toevoegen.

Foto’s voor de ontruiming

Houten schutting voor meer privacy

Allereerst zijn we bezig om een nieuwe houten schutting te plaatsen. Deze schutting zal rondom de gehele tuin worden geplaatst. Hiermee is de tuin goed afgedekt en hebben bewoners voldoende privacy. Zo kunnen ze in volle rust binnenkort genieten van de tuin.

Beplanting

Een strakke tuin was één van de wensen van de bewoners. Er is door onze tuinarchitecten gekozen voor moderne en sierlijke beplanting. De tuin zal gevuld worden met witte hortensia’s, bodembedekkers en witte rozen. De beplanting zal niet de hele tuin opvullen. Er komt over het algemeen meer rust in de tuin. Dit wordt gerealiseerd door veel gras te plaatsen. De Biesbosch Gijsbers Groep zal tot slot een tuinpad van grind plaatsen. Dit bevorderd een goede doorloop door de tuin.

Overkapping op maat

Links achterin de tuin wordt een prachtige houten overkapping geplaatst. Hier kunnen de bewoners heerlijk ontspannen op een nazomerse dag. Een overkapping is een goede aanvulling op uw tuin. Het is immers een heerlijke plaats om te kunnen zitten, zonder last te hebben van een felle zon of regen. De houten overkapping wordt door onze vakkundige hoveniers geheel op maat gemaakt.

Wij verwachten de werkzaamheden medio april 2018 te voltooien. We wensen de bewoners alvast veel plezier met hun nieuwe tuin.

Tuinontwerp laten maken

Wilt u ook een nieuw tuinontwerp ontvangen van De Biesbosch Gijsbers Groep? Bij ons profiteert u van een vriendelijke service en uitstekende kwaliteit. U kunt via onze website vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen. U ontvangt dan passend advies, een schetsontwerp én u zit nergens aan vast!

Afspraak voor tuinontwerp
Alle projecten bekijken