Project Description

Speciale overkapping in onderhoudsarme tuin | Rhoon

In 2017 heeft De Biesbosch Gijsbers Groep een onderhoudsarme tuin in Rhoon aangelegd met een speciale overkapping. De bewoners wenste een tuin zonder beplanting. Wij hebben een passend tuinontwerp gemaakt door gebruik te maken van tegels, vlonders en een prachtige overkapping.

Damwand voor vlonder

Onze vakmannen hebben een damwand in de tuin geplaatst. Door de damwand ontstaat niveauverschil en is er ruimte voor een vlonder. De vlonders zijn gemaakt van vuren druk geïmpregneerd hout. Daarbij is een bijzondere L-vormige trap geplaatst met led verlichting. Met led verlichting in uw trap kunt u op eenvoudige wijze veel sfeer creëren. In de rest van de tuin zijn betontegels met hergebruik klinkers geplaatst.

Speciale overkapping

In de hoek van de tuin is een overkapping geplaatst. De overkapping heeft speciale jaloezie schermen tegen licht en inkijk. Zo kunnen de bewoners zelf bepalen hoeveel privacy ze willen. De overkapping heeft een prachtig uitzicht op het water.

Gedetailleerd tuinontwerp

Wilt u ook een vlonder aanleggen in uw tuin? Of een overkapping plaatsen die aan speciale wensen moet voldoen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Wij geven u een passend tuinontwerp en voeren het project met veel plezier uit.