Onderhoudsvriendelijke voortuin | Dordrecht2018-08-16T09:55:36+00:00

Project Description

Onderhoudsvriendelijke voortuin | Dordrecht

Het werk van een hovenier geeft veel voldoening. Wij zien namelijk direct het resultaat van onze inspanningen. Zo hebben we deze prachtige voortuin in Dordrecht aangelegd. En het resultaat is prachtig! De bewoners konden er diezelfde dag nog van genieten! Kijkt u al een aantal maanden -of zelfs jaren- naar een kale voortuin? En heeft u nog geen idee wat u er nu precies mee wilt doen? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep verwezenlijken schitterende tuinen.

Onderhoudsarme voortuinen

Door de jaren heen hebben wij verscheidene voortuinen aangelegd. Ieder met een ander doel. De bewoners van de voortuin in Dordrecht wilden graag een voortuin die eenvoudig te onderhouden is. Daarom hebben we gekozen voor grote tegels van 50 bij 50 cm. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en daardoor goed te onderhouden. De bomen en planten in de voortuin nemen een prominente plaats in. Om de bomen en planten hebben we een verlaagde border geplaatst. Zo trekken ze de aandacht en is de ruimte toch goed afgebakend.

Creëer uw ideale voortuin

Een ideale (voor)tuin ziet er voor ieder mens anders uit. Wij snappen heel goed dat u een andere voortuin wenst dan uw buurman of buurvrouw. Bent u echter nog steeds zoekende naar inspiratie of ideeën? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een speciale tuinshowroom – TuinExperience – waar u vooraf ontzettend veel inspiratie opdoet! Denk aan voorbeelden m.b.t. bestrating, sierbestrating, grindsoorten, plantsoorten, vijvermogelijkheden, verlichting mogelijkheden, speelelementen en nog veel meer. Wanneer u graag een rondleiding ontvangt met passend advies, staat er een tuinadviseur voor u klaar. Via onze website kunt u daarbij een afspraak maken. U gaat met een tuinontwerp en een hoofd vol frisse ideeën weer naar huis!

Ook een nieuwe voortuin aan laten leggen?

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Uiteraard met een gedetailleerde tuinschets en met deskundig advies over materialen en plantsoorten. Kom met ons in contact. Of vraag direct een offerte aan via de website.

Offerte op maat
Alle projecten bekijken

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Geniet van €30 of €70 korting!

Op onze tuinonderhoud werkzaamheden in januari én februari 2019. Inschrijven kan tot 21 december 2018. Wees er dus op tijd bij en schrijf u in om deze korting te pakken!

Ja, ik wil meedoen aan deze actie