Project Description

Aankleding Dordtse Kerstmarkt 2018

De Biesbosch Gijsbers Groep is gevraagd om ook dit jaar weer de aankleding van de kersttuin te verzorgen. Dat doen wij inmiddels al bijna 15 jaar. Voor het jaar 2018 worden er op de Dordtse Kerstmarkt maar liefst meer dan 400.000 bezoekers verwacht. Aan ons de taak om de kersttuin om te toveren tot een betoverend aanzicht, waar iedereen van kan genieten.

Wat gaan we dit jaar doen?

We gaan verschillende bomen leveren. Sommige bomen zijn zelfs 6-7 meter hoog. De bomen worden verlicht met lichtsnoeren met ledverlichting. De kerststal die wordt geleverd, zullen wij uiteraard integreren in het aankledingsplan. In de tipi, die aan de kersttuin zal grenzen, worden allerlei verschillende optredens gegeven voor de bezoekers.

Kortom: het wordt een mooi aangeklede en bovenal plezierige tuin. Kom daarom ook de kerstmarkt bezoeken op 14 tot en met 16 december 2018.

Plaatsen van 7 meter kerstboom

Onze grootste kerstboom die zelfs de 7 meter aantikt, zal geplaatst worden bij het Dordrechts Museum. Een andere grote kerstboom wordt geplaatst door onze hoveniers voor De Grote Kerk. De boom zal 5 meter hoog zijn. Andere bomen worden neergezet bij het Museum van Gijn.

Wilt u als bedrijf ook nog een kerstboom ontvangen? We kijken graag naar de mogelijkheden of het plaatsen van een kerstboom op uw terrein haalbaar is. Kom hiervoor met ons in contact via ons contactformulier op de website.

Contact opnemen