Uw hovenier sinds 1978

Wandverlichting buiten

Met wandverlichting buiten creëert u de juiste sfeer om tot in de late uurtjes van te genieten.

Er zijn allerlei soorten wandverlichting verkrijgbaar, maar veel beter is het om alle verlichting in uw tuin af te stemmen op dezelfde soort sfeer. Dat doet u met een doordacht verlichtingsplan. In zo’n plan wordt er goed gekeken naar alle tuinelementen die in uw tuin duidelijke verlichting nodig hebben.

Hier worden ook de plekken verlicht, waar u bijvoorbeeld vaak zit of ligt.

Met een verlichtingsplan weet u dus precies hoe u uw tuin -veilig- kunt verlichten. Onze tuinontwerper geeft u graag advies over het laten oplichten van speciale bomen, kunst of terrastegels. Ook verlicht zitten in een overkapping behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over wandverlichting buiten?

Vraag een gratis adviesgesprek aan én ontdek de kosten voor wandverlichting buiten in een op maat gemaakt verlichtingsplan.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wandverlichting buiten voor een veilige, sfeervolle omgeving

Wandverlichting is niet alleen heel mooi om ’s avonds van te genieten, maar biedt u ook veel meer veiligheid. Zo ziet u in het donker nog waar het tuinpad loopt, waar er een opstapje is, waar de vijver is en bijvoorbeeld wie er op uw terrein loopt.

Zo kunnen er geen onverwachte ongelukken gebeuren omdat u per ongeluk misstapt. En voorkomt u dat uw tuin inbraakgevoelig is.

Wandverlichting is te installeren op schuttingen, in terrastegels en in de houten planken van een vlonder, op de muren van uw woning of garage, maar ook in uw overkapping. Uiteraard mits er voldoende elektriciteitskabels in uw tuin zijn aangelegd.

Is dit nog niet het geval? Dan schakelen wij hiervoor een speciaal elektriciteitsbedrijf in, die de aanleg voor u verzorgd.

Wat kost buitenverlichting in mijn tuin?

Met een verlichtingsplan is uw achtertuin of voortuin heel snel goed verlicht. En beweegt u een stuk gemakkelijker in uw eigen tuin, tijdens de donkere dagen.

Wenst u dat ook? Vraag ons dan naar alle informatie omtrent het laten opstellen en doorvoeren van een verlichtingsplan in uw tuin, waaronder wandverlichting voor buiten.

Vul dit formulier in voor een prijs op maat.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen