Uw hovenier sinds 1978

Verlichting oprit

Zoekt u de juiste verlichting voor uw oprit? Maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Er zijn allerlei soorten oprit verlichting verkrijgbaar op de markt. Maar welke soorten lampen zijn het beste te installeren op uw erf? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het selecteren van de juiste soorten verlichting voor uw oprit. Wij zetten allerlei goede opties uiteen in een zogeheten lichtplan. Dit plan wordt op maat samengesteld voor u. Ontdek snel welke oprit verlichting bij u past in samenwerking met ons hoveniersbedrijf.

Kiezen uit ledverlichting, pad verlichting, spotverlichting, hek verlichting of wandverlichting? En in welke stijl? Kom achter de antwoorden van deze vragen dankzij ons op maat opgestelde lichtplan. Ontdek de verlichtingsmogelijkheden voor uw oprit en maak de kosten van verlichting oprit voor uw situatie inzichtelijk. Nu gratis op te vragen via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Verlichting oprit: ga voor een veilig gevoel

Een goed verlichtte oprit is heel veilig. U ziet direct waar u de auto, motor, scooter of fiets kunt parkeren. Bovendien ziet u al snel welke gasten uw terrein betreden. En dat kan ook ongewenste gasten buiten de deur houden. Met verlichting is veel te doen. Sensor verlichting is bijvoorbeeld handig bij donkere hoeken en spotverlichting is mooi om bepaalde delen van uw oprit of tuin er uit te laten springen.

Natuurlijk bespreken we vooraf uw wensen om hierna de beste oplossing voor uw tuin en oprit te bedenken. Onze tuinontwerper draagt zorg voor de inkoop van de verlichting en onze vakkundige hoveniers nemen de installatie op zich. Binnen aanzienlijke tijd is uw tuin en uw oprit ontzettend sfeervol verlicht. Ideaal voor de donkere dagen.

Wat kost tuinverlichting?

Natuurlijk kijken we bij iedere situatie naar het beschikbare budget en stemmen hier de inkoop van materialen en lampen op af. Ook denken we actief met u mee en zullen wij goede oplossingen aandragen voor uw verlichtingsprobleem. Wenst u een persoonlijk advies gewoon bij u thuis? Onze tuinontwerper komt met veel plezier bij u langs om een kijkje te nemen op uw erf. Hij legt dan direct onze werkwijze en de verschillende mogelijkheden aan u uit.

Liever direct inzicht in de kosten van een lichtplan? Kom hiervoor met ons in contact en vul dit formulier in om een gratis offerte te ontvangen voor ‘verlichting oprit.’

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.