Uw hovenier sinds 1978

Verlichting buiten

Verlichting buiten aan laten leggen? Wij helpen u bij het aanleggen van buitenverlichting. Met een zogeheten verlichtingsplan brengen wij alle opties in kaart die in uw voor- en achtertuin mogelijk zijn. Bijvoorbeeld ledverlichting, spot-verlichting, hanglampen, pad verlichting, solarverlichting, vijververlichting, terrasverlichting.

Voordeel voor u is dat wij de verlichting aankopen en voor u plaatsen. U hoeft verder niets te regelen én u heeft slechts één aanspreekpunt. Dat is het gemak van ons hoveniersbedrijf.

Spannende zithoekjes creëren? Overzicht realiseren? Uw tuin veiliger maken? Of een uniek deel van uw tuin in het donker uit laten lichten? Met een lichtplan maakt u het mogelijk. We denken met u mee en realiseren goede buitenverlichting voor uw achter,- voor- en zij tuin. Ontdek meer over ons hoveniersbedrijf.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke opties zijn er voor buitenverlichting?

Een verlichtingsplan gaat vaak hand in hand samen met een beplantingsplan. Echter, is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Wellicht bent u al hartstikke tevreden met de planten in uw tuin én heeft u geen interesse in een beplantingsplan. Dan geldt ons advies om u te focussen op een verlichtingsplan voor het oplossen van het lichtprobleem in uw tuin. Mits u ook kleine wijzigingen in de beplanting wilt aanbrengen. Dan is het voor u voordeliger om beide opties tegelijkertijd te onderzoeken.

Met een beplantingsplan kijken we op de eerste plaats naar de beste combinatie van bomen, vaste planten, bloembollen, bodembedekkers en hagen voor uw tuin. En doen we eveneens onderzoek naar de juiste planten & bomen uit de gewenste tuinstijl. We stemmen vervolgens het verlichtingsplan hierop af. Zo zullen we met spot-verlichting en ledverlichting speciale hoekjes en bloeiende planten in uw tuin laten opvallen. Daarmee ontstaan er meerdere blikvangers in uw tuin. En dat is niet alleen leuk voor uw gasten, maar natuurlijk ook voor uzelf wanneer u s’avonds naar buiten kijkt.

Zowel een verlichtingsplan als een beplantingsplan zijn als aparte diensten bij ons op te vragen. Dat doet u via dit formulier. Onze tuinontwerper adviseert u hier graag over. Plan hiervoor een gratis adviesgesprek in. Of mail direct via info@debiesboschgijsbersgroep.nl.

Verlichting buiten: lichtplan opstellen

Natuurlijk is ‘verlichting buiten’ ook op te vragen in combinatie met een nieuw tuinontwerp en tuinaanleg. Zo verzorgen we de hele tuin, terwijl u zich intussen focust op dingen die écht belangrijk voor u zijn. Vraag via deze weg snel een offerte op voor buitenverlichting. Zodoende ontdekt u zelf de mogelijkheden voor uw tuin.

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg. Daarnaast is ons hoveniersbedrijf VCA gekeurd en hebben we tevens een ISO 9001 certificatie. Hoewel we een ongeluk nooit kunnen voorkomen, kunt u wel vertrouwen op een veilige en hoogwaardige dienstverlening. Geniet daarom van een hoogstaande kwaliteit bij het realiseren van buitenverlichting in uw tuin.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen