Uw hovenier sinds 1978

Tuinverlichting paaltjes

Tuinverlichting paaltjes laten plaatsen door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Wij helpen u graag bij het deskundig uitzoeken en plaatsen van de juiste tuinverlichting. Naast tuinverlichting paaltjes, plaatsen wij ook wandlampen, led spots, staande buitenlampen, prikspots en hanglampen. Met een combinatie van verschillende tuinlampen, zorgt u namelijk voor de juiste ambiance in uw tuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het uitwerken van een verlichtingsplan voor uw tuin. Niet alleen het design van de tuinverlichting paaltjes zijn belangrijk, ook de functionaliteit en de kwaliteit tellen mee. Daarom vergt het plaatsen van tuinlampen de nodige aandacht. Wilt u ook precies ontdekken wat bij uw tuin past? Vraag een verlichtingsplan op via dit formulier op onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een betrokken team van professionele hoveniers, boomverzorgers, planners en tuinontwerpers. Iedere dag werken we aan grote én kleine tuinrenovaties. Ook helpen we tuinbezitters met het oplossen van diverse tuinproblemen en/of tuin ergernissen.

Een goede tuinverlichting hoort bij uw tuin. Niet alleen om de juiste ambiance te creëren in de avonduren, maar ook voor meer veiligheid. Zo is het mogelijk om hekwerk, vijvers, paden, trappen en opstapjes te verlichten, zodat u ook in de avonduren uw tuin kunt betreden. Tuinverlichting paaltjes helpen hierbij.

Tuinverlichting paaltjes laten plaatsen

Wenst u gebruik te maken van onze service om tuinverlichting paaltjes te plaatsen in uw tuin? Vul dit formulier in op onze website. We sturen u dan via de e-mail meer informatie toe over ons verlichtingsplan én eventueel een kostenindicatie. Zo is alles meteen duidelijk.

Plan ook eens een gratis adviesgesprek in om de mogelijkheden van een verlichtingsplan te ontdekken. Zo’n afspraak is geheel gratis en meteen in te plannen via de online agenda van onze tuinontwerper. Natuurlijk op een tijdstip en dag dat u het u het beste uitkomt.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen