Uw hovenier sinds 1978

Tuinverlichting led zonne energie

Tuinverlichting led zonne energie laten plaatsen in uw voor- of achtertuin? Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep maakt u het mogelijk. We werken in overleg met u een verlichtingsplan uit voor uw voor- en/of achtertuin. Daarbij moet de tuinverlichting niet alleen voldoen aan een goede functionaliteit en een hoge kwaliteit, maar moet ook qua design bij uw tuin passen.

Onze tuinontwerper denkt graag met u mee én onderzoekt de verschillende tuinverlichting led zonne energie soorten op de markt. Na uw akkoord plaatsen onze hoveniers de tuinverlichting op de juiste plaats in uw tuin.

Naast tuinverlichting op zonne-energie, plaatsen we in het bijzonder ook wandlampen, prikspots, ingebouwde verlichting in terrastegels & traptreden, staande buitenlampen en hanglampen. Kortom, alles om uw tuin in de late avonduren optimaal te verlichten.

Wilt u ook meer weten over een verlichtingsplan? Kom via dit formulier op onze website eenvoudig met ons in contact.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Creëer de juiste ambiance met zonne-energie verlichting!

Een groot deel van uw tuin verlichten met zonne-energie? Deze technologie wordt ieder jaar beter. Zonne-energie vindt u tegenwoordig in een reeds verschillende toepassingen, waaronder staande buitenlampen en wandverlichting. Een groot voordeel van zonne-energie is dat het geen elektriciteit meer kost. Wilt u ook gebruik maken van deze technologie in uw tuin? In een lichtplan onderzoeken we de juiste ambiance voor uw tuin!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij bieden naast goede garantievoorwaarden, ook een veilige- en hoge kwaliteit dienstverlening. Ontdek daarom meer over onze organisatie.

Tuinverlichting led zonne energie

Tuinverlichting led zonne energie aanvragen? Vul dan dit formulier in op onze website. We helpen u onder andere graag met het uitwerken van een lichtplan voor uw tuin. Natuurlijk onderzoeken we eveneens de mogelijkheden van wandlampen, staande buitenlampen, hanglampen, prikpots en ingebouwde led verlichting zonne energie.

Anderzijds is het ook mogelijk om bij ons een gratis advies op maat aan te vragen. Voor een advies op maat voor uw tuin, plant u een gratis adviesgesprek in via de online agenda van onze tuinontwerper. Gewoon op een tijdstip en dag naar keuze!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen