Uw hovenier sinds 1978

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen in uw voor- of achtertuin? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u als hoveniersbedrijf met veel plezier verder. Wij leggen allerlei soorten tuintegels, bijvoorbeeld keramische tegels, klinkers, natuursteen, graniet of tuintegels met een houtnerf. De tuintegels plaatsen we onder andere als loopbrug, op uw terras, als wandelpad of als opritbestrating. De tuin is het verlengstuk van uw woonomgeving. Daarom is het belangrijk dat de juiste uitstraling wordt gecreëerd.

Bij ons hoveniersbedrijf is er altijd veel aandacht voor uw wensen. In overleg met onze tuinontwerper wordt de juiste sfeer besproken en toegepast. Gaat u voor modern, klassiek of landelijk? En heeft u hierbij persoonlijk advies nodig over welke tuintegels het beste in uw tuin uitkomen?

Bel voor gratis advies of maak een gratis afspraak via onze website om alles te weten te komen over ‘tuintegels leggen.’

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuintegels leggen en uitkiezen is helemaal niet moeilijk

Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat een keuze maken niet voor iedereen eenvoudig is. Daarom helpt onze tuinontwerper u graag verder voor als u nog twijfelt. Hij staat u onder andere te woord over de opties in uw tuin, tegelsoorten waaruit u kunt kiezen en hij denkt na over de levensduur van de tuintegels. Eveneens beantwoordt de tuinontwerper uw vragen en neemt hij tegelijkertijd uw twijfels weg. Zo komt u tot de beste keuze op het gebied van tuintegels en terras bestrating voor uw tuin.

Naast tuintegels leggen, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van een goed drainagesysteem. Daarmee zal regenwater voortaan goed afvloeien in de bodem. Bovendien verzorgen we de elektriciteitskabels onder uw terras. Hierbij is het mogelijk is om bijvoorbeeld spot-verlichting in tegels te plaatsen. Zo is uw tuin ook in het donker goed verlicht.

Ik wil meer weten over het uurtarief en de totaalprijs

We snappen heel goed dat u eerst moet nadenken over de totaalprijs. Daarom geven we u hier graag meer informatie over. Wanneer u bij ons een offerte opvraagt, ontvangt u meer inzicht in de totaalprijs én de uurprijs van tuintegels leggen. De offerte is bij ons helemaal gratis aan te vragen. U zit natuurlijk nergens aan vast, maar kan op het gemak bekijken of de prijs aansluit op uw budget.

Vraag via deze weg een gratis offerte op en wij zenden deze naar uw toe via de e-mail. Liever eerst nog even overleggen met onze tuinontwerper? Bel ons voor persoonlijk advies over tuintegels leggen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.