Uw hovenier sinds 1978

Tuinspots

Moderne tuinspots laten plaatsen in uw tuin? Tuinspots zijn meestal onderdeel van een zogeheten ‘verlichtingsplan,’ waarin we een volledig lichtplan maken voor uw tuin. Spots zijn ideaal om een specifiek object te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan een boom, muur, terrastafel, zithoek, een kunstobject of de oprit. Eveneens worden ze soms geplaatst in vlonderplanken en/of terrastegels.

Het vinden en uitzoeken van tuinspots voor in de tuin is een lastige opgave. Daar zijn we bij De Biesbosch Gijsbers Groep natuurlijk van bewust. Wij willen u graag verder helpen bij het maken van de juiste beslissing omtrent tuinspots. Een verlichtingsplan biedt daarbij veel uitkomst.

Meer weten over het laten plaatsen van ‘tuinspots’ en heeft u daarbij interesse in het opstellen van een verlichtingsplan? Kom via dit formulier met ons in contact via de website. U ontdekt dan ook gelijk de uiteindelijke kosten voor uw situatie.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van ingebouwde spots tot sierlijke wandverlichting

Uw tuin is pas echt af met de juiste buitenverlichting. Daarbij is er momenteel veel keuze op de markt. Van sierlijke wandlampen tot ingebouwde spotjes, hekverlichting, vijververlichting en terrasverlichting. Dankzij een goede samenwerking met verschillende leveranciers, realiseren wij op korte termijn een passend lichtplan. Daarbij hebben wij keuze uit de beste merken op de markt.

Als klant vertrouwt u op een hoogwaardige kwaliteit verlichting, geheel op maat geplaatst door De Biesbosch Gijsbers Groep.

Wanneer u interesse heeft in het laten uitwerken van een verlichtingsplan op maat, licht onze tuinontwerper graag de mogelijkheden toe. Dat doet hij in een persoonlijk adviesgesprek. Zo’n adviesgesprek is natuurlijk helemaal gratis én is gewoon bij u thuis in te plannen. Onze tuinontwerper komt dan gewoon naar u toe in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Ook interesse in een adviesgesprek over het verlichtingsplan? Plan deze dan nu in via de online agendamodule op onze site.

Tuinspots laten plaatsen door een hovenier

Ontdek snel de mogelijkheden voor uw tuin wanneer u tuinspots wilt laten plaatsen door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij helpen u met een doordacht lichtplan én zorgen voor de juiste ambiance in uw tuin.

Kom voor meer informatie over onze werkwijze en de uiteindelijke kosten met ons in contact door dit formulier op onze website in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave per e-mail.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen