Uw hovenier sinds 1978

Tuinspots led

Tuinspots led laten plaatsen door een vakbekwame hovenier? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Eveneens kunt u bij ons terecht voor een speciaal verlichtingsplan. Daarin onderzoeken we de juiste ambiance voor uw tuin en helpen we u bij het optimaal verlichten van uw tuin. We zullen dan niet alleen tuinspots led plaatsen, maar ook wandlampen, staande buitenlampen, prikspots, hanglampen en nog veel meer.

Een tuinlamp wordt niet alleen beoordeeld op het design, maar ook op functionaliteit en kwaliteit. Wij houden als hoveniersbedrijf hier veel rekening mee. Ook uw persoonlijke smaak en wensen worden meegenomen in het lichtplan. Meer ontdekken? Vraag dan meer informatie aan over een lichtplan via dit formulier op onze site.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een hecht team van hoveniers & boomverzorgers

Ons team bestaat uit betrokken hoveniers, boomverzorgers, planners en tuinontwerpers. Wij werken dagelijks aan grote en kleine tuinopdrachten. Complete tuinrenovaties tot tuinonderhoud. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep uw betrouwbare partner.

Al onze projecten worden in goed overleg met u uitgevoerd. We verzekeren u daarbij van een hoge kwaliteit dienstverlening. U ontvangt duidelijke werkomschrijvingen, duurzame materialen en een goede garantie. Ook bij het uitwerken van een verlichtingsplan voor uw voor- of achtertuin, inclusief tuinspots led.

Tuinspots led aanvragen

Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van tuinspots led door ons vakkundige hoveniersbedrijf, helpen wij u graag verder. Vraag nu via deze weg onder andere meer informatie en/of een kostenindicatie op. U ontdekt dan wat kost om diverse tuinspots led in uw voor- en/of achtertuin te laten plaatsen. Gewoon binnen enkele werkdagen via de e-mail.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Daarnaast zijn wij als organisatie ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Onze dienstverlening is niet alleen veilig, maar ook van hoge kwaliteit.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen