Uw hovenier sinds 1978

Tuinplanten inspiratie

Tuinplanten inspiratie opdoen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is graag uw partner bij het inplanten van nieuwe tuinplanten. In een zogeheten ‘beplantingsplan’ onderzoeken we namelijk de juiste tuinplanten voor uw tuin. We letten dan in het bijzonder op het groeigedrag, groeiafstanden, blad- en bloemkleuren, voedingseisen, ideale standplaats, bodem eisen, compatibiliteit en nog veel meer.

Zo weet u zeker dat de planten ook daadwerkelijk uitgroeien tot gezonde vaste planten, siergrassen, bloembollen, bloemen, bomen of hagen.

Wanneer u eens inspiratie wil opdoen naar de mogelijkheden van tuinplanten, vult u dit online formulier in. U plant daarmee meteen een afspraak in met onze tuinontwerper. Hij zal u dan voorzien van advies over de mogelijkheden van een beplantingsplan. Na akkoord op de kosten voor een beplantingsplan, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het onderzoeken en daadwerkelijk inplanten van de juiste tuinplanten voor uw tuin/situatie.

U ontvangt daarbij persoonlijk onderhoudsadvies. Zo maken uw nieuwe planten immers de beste start!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinplanten inspiratie opdoen via de website

Wij hebben het nu heel eenvoudig gemaakt om via de website nieuwe tuininspiratie op te doen voor uw tuinplanten. Bezoek vooral eens onze blog. Daarnaast vindt u op onze inspiratiepagina ook voldoende detailfoto’s van onze diensten tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Bijvoorbeeld welke planten wij hebben ingeplant bij onze recente projecten? Bezoek dan eens onze projectenpagina voor alle informatie omtrent tuinaanleg en tuinplanten:

Geniet van persoonlijk advies van onze tuinontwerper

Natuurlijk is iedere tuin anders en vormen de wensen van de tuineigenaren de uitgaanspositie. Daarom kijken we graag wat er per situatie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beplanting.

Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor groenblijvende planten of onderhoudsarme beplanting? Houd u van een kleurrijke border of juist een eentonige border die niet te druk is? Dat zijn allemaal facetten die de uitgaanspositie voor het beplantingsplan bepalen. In een persoonlijk adviesgesprek onderzoeken we deze vragen samen, zodat we een goede startpositie hebben voor de uitwerking van het beplantingsplan.

Wilt u daar ook gebruik van maken? Plan dan via de website nu eenvoudig een gratis adviesgesprek in en selecteer de optie ‘beplantingsplan’. Wij zullen de gewenste afspraak dan zo snel mogelijk bevestigen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen