Uw hovenier sinds 1978

Tuinplannen

Tuinplannen laten uitwerken? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is graag uw partner op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze vakbekwame hoveniers hebben de juiste gereedschappen en kennis om uw klus te klaren. Een ingewikkelde tuinrenovatie opstarten? Geen probleem! Wij voeren eenvoudige en complexe tuinprojecten uit. Van villatuinen met compleet zwembad, overkapping en jacuzzi tot knusse en moderne stadstuinen. Ook voor de Oosterse of Landelijke tuinstijl zit u bij ons goed.

Kortom, breng uw tuinplannen tot leven. En ontdek wat De Biesbosch Gijsbers Groep voor u kan betekenen. Vraag eens een 3D tuinontwerp op om een digitale rondleiding te ontvangen in uw nieuwe tuin. Meer weten over de kosten en uw opties? Laat dan hier uw gegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte op maat toegezonden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinplannen uit laten werken door een expert

Wanneer u het zelf lastig vindt om de tuinplannen in kaart te brengen, helpt een tuinontwerper u met veel plezier verder. De tuinontwerper heeft namelijk verstand van de kwaliteit van materialen. Ook kijkt een tuinontwerper altijd naar kleurgebruik, inrichting, afmetingen, samenhang en zichtlijnen. Ook een juiste standplaats voor de gewenste beplanting is nodig, om uw bomen en planten de beste start te geven. Daarom loont het om een tuinontwerper in de hand te nemen bij het uitwerken van uw tuinidee.

Met een 3D tuinontwerp ziet u de tuinplannen nog eens veel beter. We werken dan namelijk in detail uit hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Of dat nu een voortuin, achtertuin, oprit, zij tuin of dakterras is. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep wordt u snel verder geholpen door een expert!

Tuinplannen laten realiseren door een expert

Snel uw tuinplannen laten realiseren? Wij leveren een professioneel resultaat tegen een aantrekkelijk tarief. Ontdek nu de mogelijkheden voor uw voor, zij of achtertuin! En kom vrijblijvend in contact met ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht.

Onze competente hoveniers komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.