Uw hovenier sinds 1978

Tuinplannen voorbeelden

Tuinplannen voorbeelden ontdekken? We geven u graag inzicht in de mogelijkheden van uw voor- of achtertuin. Met een tuin is namelijk heel veel mogelijk.

Omdat iedere tuineigenaar andere wensen en behoefte heeft is het belangrijk om tijdens de oriëntatiefase voldoende tuininspiratie op te doen. Met enkele voorbeelden, laten wij zien hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien.

Dat is vooral fijn voor wanneer u nog zoekende bent naar de juiste tuinstijl.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinplannen voorbeelden inzichtelijk gemaakt

Doe volop inspiratie op bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht. En bekijk onze projectenpagina voor meer inspiratie. Bekijk hieronder een aantal recente projecten van ons hoveniersbedrijf. En klik vooral eens hier om meer projecten van ons te zien.

Naast onze projecten, kunt u ook volop inspiratie opdoen over tuinstijlen. Daarvoor hebben we een speciale pagina over verschillende tuinstijlen gemaakt op onze website. Hier ontdekt u precies welke tuinstijl het beste bij u past.

Wilt u liever meer te weten komen over de verschillende tuinelementen en de nieuwste tuintrends? Bezoek dan eens onze blog. Dáár delen we het laatste nieuws op het gebied van tuinaanleg en tuinontwerp.

Tot slot hebben we een inspiratiepagina opgesteld, met recente foto’s van onze werkzaamheden. Daar staan foto’s tussen die van grote, kleine en middelgrote projecten afkomen. Ook worden daarbij verschillende tuinonderdelen in detail uitgelicht.

Tuinplannen voorbeelden in kaart brengen

Heeft u genoeg tuinplannen voorbeelden bekeken? En wilt u de ideeën omzetten in een handig tuinontwerp? Onze tuinontwerper helpt u bij het realiseren van de ideale tuin. Met de nieuwste tekensoftware maakt hij een deskundig 3D tuinontwerp op maat. Daarbij wordt in detail weergegeven hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Ook ontvangt u een persoonlijke digitale rondleiding in de nieuwe tuin op de computer met uitleg van onze tuinontwerper. Zo weet u zeker of de nieuwe tuin helemaal bij u past!

Wilt u ook zo’n 3D tuinontwerp aanvragen? Kom dan snel met ons in contact via de website. En breng uw ideeën in de werkelijkheid, samen met de hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen