Uw hovenier sinds 1978

Tuinlampen led

Tuinlampen led installeren in uw tuin? De hulp van een professionele hovenier bevelen wij als hoveniersbedrijf aan. Zo weet u zeker dat alle elektrische kabels goed worden aangelegd en dat er geen kortsluiting mogelijk is. Met een verlichtingsplan bekijken we tevens of alle tuinlampen bij uw tuinstijl passen. Hierbij zoeken we de beste led verlichting voor uw tuin uit. Uw tuin sfeervol verlichten met goede kwaliteit led verlichting? Uw buitenverlichting wordt deskundig geïnstalleerd door De Biesbosch Gijsbers Groep.

Voor de beste tuinlampen (led) bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Wij zoeken sfeervolle buitenverlichting uit waarbij uw tuin aantrekkelijk wordt verlicht in de late uurtjes. Wenst u dat ook? Ontdek dan eens de mogelijkheden van een verlichtingsplan bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Vraag vrijblijvend meer informatie op over tuinlampen led via onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Goede verlichting kan uw tuin maken of breken

Het is ontzettend zonde wanneer u net een nieuwe tuin heeft aangelegd en de verkeerde delen van uw tuin worden verlicht. Goede verlichting kan uw tuin juist maken of breken. Daarom kijken we graag naar de opties om uw tuin zo mooi mogelijk eruit te laten springen. Ideaal voor op de late zomeravonden, waarbij u nog lekker op het terras wilt natafelen bij een ondergaande zon. Dan is een goede verlichting essentieel om niet in het donker te eindigen.

Verlichting kan u waarschuwen (hier loopt het pad af of hier is water), maar kan u ook een veilig gevoel geven. U ziet direct wanneer mensen uw tuin of erf betreden. Tot slot is een goede verlichting wenselijk om veel sfeer aan uw tuin toe te voegen. Wij denken altijd met u mee over de beste manieren in uw situatie om uw tuin zo goed mogelijk te verlichten. Led verlichting is niet alleen duurzaam, maar ook erg mooi.

Tuinlampen led: welke zijn beschikbaar voor mijn tuin?

De Biesbosch Gijsbers Groep bespreek met u uw wensen en brengt actief ideeën aan. Zo profiteert u gelijk van professioneel verlichtingsadvies. Na uw akkoord op de plannen, kopen wij de juiste tuinlampen led in en zorgen ervoor dat onze handige hoveniers de lampen op de juiste plaats in uw tuin komen installeren. Snel genieten van een goed verlichte tuin doet u gewoon bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Meer ontdekken over de soorten tuinlampen led die in uw tuin mogelijk zijn? En direct weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Vul dan nu dit formulier in op onze website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen