Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg inspiratie

Tuinaanleg inspiratie opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf waar u veel verschillende tuinideeën opdoet. Wij leggen tientallen tuinen aan per jaar bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Daarbij is het aan te raden om vooraf volop inspiratie op te doen. Zo weet u immers beter wat er bij uw wensen past.

Wanneer u online meer inspiratie wil opdoen, kijk dan op onze projectenpagina. Daar vindt u alle recente projecten die wij in de afgelopen jaren hebben aangelegd. Wilt u liever meteen een gratis adviesgesprek inplannen met onze tuinontwerper voor een advies op maat?

Plan dan vandaag uw gratis adviesgesprek in.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Meer online tuinaanleg inspiratie opdoen?

Op onze blogpagina vindt u meer over de nieuwste tuintrends, onkruidadvies, alles over de tuinaanlegwerkzaamheden, tuinverlichting, terrasbestrating, beplantingsadvies en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook detailfoto’s bekijken over tuinaanleg, doe dat op onze inspiratiepagina.

Natuurlijk mag onze projectenpagina niet ontbreken, bij het opdoen van online tuinaanleg inspiratie. Bekijk hieronder alvast een klein overzicht van de recente projecten of bezoek de projectenpagina voor een compleet overzicht van onze uitgevoerde projecten.

De Biesbosch Gijsbers Groep levert een hoge kwaliteit afwerking. Wij vinden het namelijk belangrijk om een tuin op te leveren die écht bij u past. Onze hoveniers beschikken over veel groenkennis en praktijk ervaring. En dat ziet u terug in de nieuwe tuin.

Wilt u meer te weten komen over ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht? Bezoek dan eens de over ons pagina op de website.

Ik wil een advies op maat voor mijn tuin

Komt u er zelf niet helemaal uit wat er bij u past? Laat onze tuinontwerper dan met u meekijken en ontvang een gratis advies in het eerste gesprek. Zo’n adviesgesprek is gewoon bij u thuis in te plannen of bij ons op locatie in Dordrecht. Kies daarbij zelf een datum en tijdstip uit die schikt, via de online agenda. En geniet binnenkort ook van een nieuwe tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.