Uw hovenier sinds 1978

Tuin overkapping inspiratie

Wilt u heel graag een nieuwe tuin overkapping plaatsen? En zoekt u naar mooie tuin overkapping inspiratie? Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Wanneer u een goed beeld heeft van de doelen waaraan uw nieuwe overkapping moet voldoen, bent u al goed op weg.

Zo kan een overkapping dienen als schaduwrijke plek om na te tafelen, maar ook als een speelhoek, werkhoek of hobbyruimte. Daarnaast is het soms gebruikelijk om fietsen en scooters, mobiele barbecues of tuingereedschap te stallen in een overkapping.

Wij hebben het op onze website eenvoudig gemaakt om nieuwe tuin overkapping inspiratie op te doen. Wanneer u onze projectenpagina bezoekt, ziet u een aantal voorbeelden van onze gerealiseerde overkappingen. Wij bieden u daarbij een hoge afwerking vakmanschap aan. En gebruiken hoogwaardige materialen, zodat uw nieuwe overkapping nog langer meegaat!

Wanneer u graag de kosten voor uzelf inzichtelijk maakt op het gebied van tuinaanleg, vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een 3D ontwerp bij het realiseren van een overkapping!

Met een 3D ontwerp van onze tuinontwerper, ziet u meteen het eindresultaat van uw overkapping. Kiest u voor Douglas, Vuren of Eikenhout? Of wordt het een combinatie van zwarte houten rabat delen? Wilt u een overkapping met berging realiseren? En wilt u er raampartijen in? Gaat u voor de luxe van zwevende palen, een sedum dakbegroeiingssysteem en/of luxe design afwerking?

Wij realiseren al uw wensen. Onze tuinontwerper zorgt voor een vakkundig ontwerp, inclusief digitale rondleiding. Ontdek meer over een 3D ontwerp, en kijk eens bij onze dienst: ‘tuinontwerp’.

Meer tuin overkapping inspiratie

Wilt u nieuwe tuin overkapping inspiratie opdoen? Zoek dan niet verder. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep maken wij namelijk gebruik van hoge kwaliteit materialen, vakmanschap, veel groenkennis en de laatste trends. Zo komen we tot de ideale overkapping voor u en uw huishouden.

Kom daarom voor meer informatie én inspiratie eens met ons in contact. En laat hier uw gegevens achter om meer te ontdekken over het laten realiseren van een overkapping. Onze tuinontwerper neemt dan persoonlijk contact met u op voor een persoonlijk advies of meer inzicht in de kosten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.