Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen 3D

Wegdromen in uw nieuwe tuin? Maar heeft u nog geen idee hoe uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien? Wij helpen u graag een stapje verder. Met ons tekenprogramma maken wij een realistisch tuinontwerp van uw nieuwe tuin. Zo wordt het wegdromen natuurlijk een stuk makkelijker!

Het mooie van ons 3D programma is dat u als het ware een wandeling door uw nieuwe tuin maakt. U ziet direct waar alle tuinmeubelen, borders, plantvakken, schuttingen en tuinelementen precies komen.

Ondanks het feit dat een tuin ontwerp een kleine investering is, voorkomt u met een tuinontwerp altijd miskopen. U heeft namelijk precies helder waar alle tuinelementen komen en dat alles in harmonie is geplaatst. Soms komt u zelfs tot nieuwe inzichten. Een vergeten hoekje die toch nét iets anders is ingedeeld, waardoor u ineens meer ruimte in de tuin heeft. Dat is de kracht van een tuin ontwerpen in 3D.

Uiteraard staat onze tuinontwerper u bij met veel advies in het tuinontwerp proces.

Meer ontdekken? Kom snel met ons in contact én begin vandaag nog met een ontwerp op maat van uw nieuwe tuin.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Neem een eigen tour in uw nieuwe tuin!

De software van tegenwoordig biedt u veel meer dan 20 jaar geleden. U wandelt rond in uw tuin, waarbij alle facetten die wij voor u kunnen plaatsen al zijn bedacht en uitgewerkt. Een overkapping, een buitenkeuken, een speelhoek voor de kinderen, grasvelden, vijvers of zwembaden, terrassen, vlonders en nog veel meer!

Wij verwerken al uw ideeën en tonen onze vakmanschap in het ontwerp. Zelfs de gewenste tuinstijl is te realiseren. Kortom: een tuin ontwerp in 3D is een echte aanvulling van het renovatieproces van uw tuin.

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

Misschien heeft u onze bedrijfswagens al eens zien rijden in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland. De Biesbosch Gijsbers Groep is een multifunctioneel hoveniersbedrijf die alle disciplines van de groenbranche oppakt. Van het ontwerpen van uw droom tuin tot aanleg en onderhoud. Hiernaast is onze dienst boomverzorging, die uitgevoerd wordt door ervaren European Tree Workers, een écht specialisme binnen ons bedrijf. Ook groenwerk voor gemeentes, bedrijven en scholen, behoort tot ons vakgebied.

Kortom: u haalt 40 jaar ervaring en kennis van de tuinbranche in huis, wanneer u in zee gaat met De Biesbosch Gijsbers Groep.

Tuin ontwerpen 3D aanvragen

Wilt u meer weten over tuin ontwerpen 3D? Of bent u nieuwsgierig naar de kosten van een dergelijke (kleine) investering? Kom dan met ons in contact. Wij helpen u snel verder met vragen, meer informatie of een offerte op maat.

Vraag eens een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper. Én kies voor een offerte op maat door dit formulier in te vullen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen