Uw hovenier sinds 1978

Tuin inspiratie met gras

Tuin inspiratie met gras opdoen? Een gazon is voor veel mensen een ‘must’ in de tuin. Met een gazon haalt u namelijk meteen veel groen de tuin in. Naast de groene uitstraling is een gazon ook perfect om op te spelen en op uit te rusten.

Bij het aanleggen van een gazon heeft u bij De Biesbosch Gijsbers Groep keuze uit het inzaaien van graszaden of het aanleggen van zogeheten ‘graszoden’. Dat zijn voor gekweekte rollen met grasplanten. Deze rollen snijden we dan geheel op maat in de gewenste vorm. En daarmee wordt dan een ovaal, rond of uniek gazonpatroon gemaakt.

Gras is in de voortuin, zij tuin of achtertuin te plaatsen. Natuurlijk met veel vakkennis door onze gediplomeerde hoveniers.

Wilt u graag tuininspiratie met gras opdoen? Op deze pagina van onze website vindt u voldoende informatie om u op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan onze tuinvoorbeelden en blogs over gazonaanleg. Wilt u meteen weten wat het kost om gras aan te leggen in uw tuin? Laat dan hier uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nieuwe tuin inspiratie met gras opdoen

Wanneer u een nieuwe tuin met gras wilt aanleggen, adviseren wij u graag. Bij het aanleggen én onderhouden van een grasveld of gazon komt namelijk veel kijken. Niet alleen moeten de wortels van de grasplantjes genoeg ruimte krijgen, ook moet u het gazon regelmatig snoeien, bekalken, bemesten en verticuteren.

Wanneer u de werkzaamheden uitbesteedt aan een deskundige hovenier, weet u zeker dat alle facetten goed geregeld worden. Ook het op maat snijden in de gewenste vorm(en). Zo geeft u het nieuwe gazon de beste kans om te groeien.

Wij leggen regelmatig grasvelden en gazons aan in onze tuinen. Kijk voor nieuwe tuin inspiratie met gras dan ook op onze projectpagina. Onderstaand vindt u bovendien onze meest recente projecten. Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze projectenpagina:

Naast onze projectenpagina vindt u meer informatie over gazons in onze blog. Daar berichten we regelmatig over de voordelen van een gazon, het onderhoud en het verschil met kunstgras.

Offerte op maat aanvragen

Wanneer u precies voor ogen heeft wat u wilt laten aanleggen in uw tuin, komt u eenvoudig met ons in contact via het informatieformulier op onze website. Wanneer u hier uw gegevens achterlaat, rekenen wij precies uit wat het kost om een gazon naar wens te laten plaatsen. Zo heeft u snel de prijs inzichtelijk en is het eenvoudiger om de opdracht uit te laten voeren.

Vraag vandaag nog uw prijs op voor een nieuw gazon én geniet binnenkort ook van een prachtig groen gazon!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.