Uw hovenier sinds 1978

Tuin bestrating inspiratie

Tuin bestrating inspiratie opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder met het opdoen van nieuwe tuin inspiratie. Het aanleggen van bestrating is een tijdrovende klus die u vaak eenmalig laat uitvoeren over een lange periode. Zo moet u er ook zeker van zijn dat de gekozen bestrating helemaal bij uw wensen past. Wanneer u nog aan het oriënteren bent voor nieuwe tuintegels, wandelpaden of halfverharding, helpen wij u graag verder.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze projecten om te zien wat wij in het verleden succesvol hebben aangelegd. Ook ziet u dan meteen de geboden kwaliteit die wij aanleveren bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Toch meteen tuin bestrating inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten of bekijk onze blogberichten over bestrating.

Wanneer u liever één op één contact heeft met onze tuinontwerper, plan dan een afspraak in via de website. Deze afspraak is de eerste keer geheel gratis!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin bestrating inspiratie: waar te beginnen?

Waar begint u bij het opdoen van nieuwe tuin bestrating inspiratie? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft op de website verschillende inspiratiepagina’s ingericht. Zodoende vindt u op onze tuinstijlen pagina nieuwe inspiratie op het gebied van de tuinstijlen die beschikbaar zijn. Een strakke bestrating is in het bijzonder bij bepaalde tuinstijlen zeer relevant, zoals in de moderne tuin.

Daarnaast vindt u op onze inspiratie pagina meer detailfoto’s van onze projecten. Natuurlijk kunt u alle projecten eenvoudig terugvinden op onze projectenpagina. Daar worden alle succesvolle renovaties getoond. Hieronder vindt u al een klein overzicht van onze recente projecten:

In onze blog schrijven we met regelmaat over nieuwe tuinstijlen, bestratingsopties, de voordelen van halfverharding, afwatering en plantensoorten. Neem daarom gerust een kijkje in onze blog wanneer u op zoek bent naar nieuwe tuin bestrating inspiratie.

Doe meer inspiratie op! Samen met onze tuinontwerper

Heeft u concluderend toch nog meer inspiratie nodig? In een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper kijken we per situatie wat er allemaal mogelijk is. Omdat een adviesgesprek in de meeste gevallen bij u thuis plaatsvindt, ontvangt u meteen advies op maat over de mogelijkheden.

Wilt u juist liever afspreken bij ons op kantoor in Dordrecht? Dat is natuurlijk ook mogelijk! In onze showroom ‘TuinExperience,’ vindt u voorbeelden van allerlei soorten bestrating. U ontvangt dan ook meteen persoonlijk advies van onze tuinontwerper. Dat is mooi meegenomen!

Plan daarom vandaag uw persoonlijk afspraak in met onze tuinontwerper voor meer tuin bestrating inspiratie.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen