Uw hovenier sinds 1978

Terras inspiratie

Bij het realiseren van een nieuw terras komen veel aspecten kijken. Zo zijn de afmetingen cruciaal, moet u de grond egaliseren en/of ophogen en is de afwatering ook belangrijk. Bovendien speelt de uitstraling ook een rol. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne, traditionele of natuurlijke uitstraling? Wij helpen u in alle gevallen graag bij het opdoen van nieuwe terras inspiratie. De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf in hart en nieren en plaatst op wekelijkse basis nieuwe terrassen bij onze klanten in de buurt.

Natuursteen, houten beton tegels, grind, houten vlonderplanken, gras-betontegels. Het hoort allemaal bij onze mogelijkheden. Bestrating is een essentieel onderdeel van ons werk. Bij het aanleggen van een nieuw terras combineren wij graag verschillende soorten materialen, allen van een hoge kwaliteit. Het moet namelijk ook lang meegaan!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nu nieuwe terras inspiratie opdoen

Wanneer u graag nieuwe terras inspiratie opdoet, neemt u een kijkje op de projectenpagina op onze website. Wij hebben voor het gemak hieronder een aantal projecten uitgelicht. Hier vindt u alle gerealiseerde projecten van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Inclusief verschillende soorten tegels, vlonders, wandelpaden en terrassen.

Een nieuw terras brengt de nodige investering met zich mee. Daarom is het juist om vooraf al voldoende inspiratie op te doen om te kijken of de uitstraling van het nieuwe terras goed bij u past.

Terrassen zijn er in allerlei soorten en maten. Wij zorgen altijd voor een goede berekening van de gewenste materialen en afmetingen. Onze hoveniers snijden en zagen de materialen vervolgens op maat.

Eveneens hebben wij eigen machines en handgereedschappen in beheer om grond/zand aan en af te voeren. Dat is nodig voor het egaliseren en ophogen van het terras. Enerzijds plaatsen wij de nodige verlichting (bijvoorbeeld in de vlonderplanken bij ingebouwde spots), en anderzijds helpen wij bij het leggen van de juiste bedradingen.

Zo is het nieuwe terras helemaal compleet!

Meer te weten komen over de tarieven en prijzen

Wilt u snel meer te weten komen over terras inspiratie? Neem dan eenvoudig contact op met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Vul bijvoorbeeld dit formulier in om binnen 7 werkdagen een inhoudelijke reactie te ontvangen op uw vraag of verzoek.

Ook wanneer u meer te weten wilt komen over onze tarieven en totaalprijzen voor het nieuw aanleggen van een terras vult u dit formulier in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.